Αναζήτηση στο Goddess.gr

Tα χρώματα μαλλιών που όλες θέλουν να κάνουν αυτή την εποχή

  • 12
  •  
  •  
  •  
    12
    Shares

Το φετινό φθινόπωρο υπάρχουν κάποιες τάσεις στα χρώματα μαλλιών που θα σου κλέψουν την καρδιά και θα σε πείσουν να κάνεις αλλαγές.

Ήρθε η ώρα να μάθεις σε τι χρώμα πρέπει να βάψεις τα μαλλιά σου για να είσαι στη μόδα αυτή τη σεζόν.

Μπεζ ξανθό

«Φυσικά και το πλατινέ ξανθό δεν πρόκειται να φύγει από τη μόδα, αλλά το φετινό φθινόπωρο θα βλέπουμε ένα ξανθό που θα φέρνει περισσότερο σε μία μπεζ, ματ απόχρωση», αναφέρει η Cassandra Kaeding, ειδικός στη βαφή των μαλλιών διασημοτήτων όπως η Κέιτ Χάντσον και η Ολίβια Μαν.

Εκτεθειμένες ρίζες

Για τις ξανθιές που θέλουν να διατηρήσουν τη φωτεινότητα στο χρώμα των μαλλιών τους όλη τη χρονιά, μπορούν να κάνουν την αλλαγή από την καλοκαιρινή στην πιο φθινοπωρινή απόχρωση, αφήνοντας να φανούν λίγο οι φυσικές ρίζες των μαλλιών τους», προτείνει η Kaeding. «Αυτή η τεχνική όχι μόνο προσθέτει βάθος στο χρώμα σου, αλλά παρατείνει και το χρόνο ζωής του χρώματός σου, πράγμα που αυτόματα σημαίνει και λιγότερες επισκέψεις στο κομμωτήριο». Επίσης, με αυτό τον τρόπο θα δώσεις και λίγο χρόνο παραπάνω στα μαλλιά σου να ξεκουραστούν από το οξυζενέ.

Caramel Ombre

«Μακριά από το αυστηρό οmbre των περασμένων χρόνων, αυτή η καραμελί απόχρωση είναι απαλή και προσθέτει φωτεινότητα σε κάθε πρόσωπο. Είναι ιδανική για φυσικές καστανές που θέλουν να δώσουν μία μεγαλύτερη ζωντάνια και κινητικότητα στο φυσικό τους χρώμα», εξηγεί η Kaeding.

Μεταξένιο σκούρο καστανό

Χάρη στην Κιμ Καρντάσιαν, θα δούμε μία αυξημένη προτίμηση σε ένα πλούσιο, γυαλιστερό σκούρο καστανό χρώμα, με μηδενική θερμότητα. «Για να διατηρήσεις όμως την απόχρωση αυτή όσο πιο λαμπερή γίνεται, θα πρέπει να επισκέπτεσαι την κομμώτριά σου κάθε δύο με τρεις εβδομάδες, για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα», επισημαίνει η Kaeding.