Αναζήτηση στο Goddess.gr

7 βήματα για να συμμαζέψεις το σαλόνι σου σε 15 λεπτά!

 • 6
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

Οι επισκέψεις της τελευταίας στιγμής σου ακούγονται ως εφιαλτικό σενάριο εξαιτίας της ακαταστασίας του χώρου σου; Το Goddess.gr σου δίνει μερικές καλές συμβουλές για να συμμαζέψεις το σαλόνι σου σε μόλις 15 λεπτά. Ένα τέταρτο είναι αρκετό αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου δίνουμε παρακάτω βήμα προς βήμα.

Όσα θα χρειαστείς:

 • Μια σακούλα απορριμμάτων
 • Ένα κουτί
 • 2 πετσέτες, μια νωπή και μια στεγνή
 • Χαλαρωτική μουσικήΠώς θα το κάνεις

 1. Ξεκίνα με ένα μεγάλο άδειο κουτί και μια σακούλα απορριμμάτων στο κέντρο του δωματίου.
 2. Αρχικά μαζεύεις πιάτα, ποτήρια ή οτιδήποτε άλλο έχει ξεχαστεί και τα μεταφέρεις στην κουζίνα, εκεί όπου είναι η θέση τους, μέσα στο πλυντήριο πιάτων ή στο νεροχύτη.
 3. Συνεχίζεις μαζεύοντας όλα όσα θέλουν πέταμα, από εφημερίδες, περιτυλίγματα, παλιά περιοδικά, βάζοντάς τα μέσα στη σακούλα απορριμμάτων.
 4. Εν συνεχεία συλλέγεις οτιδήποτε δεν έχει χώρο στο δωμάτιο του καθιστικού, ρούχα, παιχνίδια και όλα τα σχετικά, ρίχνοντάς τα μέσα στην άδεια κούτα, την οποία θα κρύψεις προσωρινά σε ένα χώρο και με την πρώτη ευκαιρία θα τη βγάλεις για να τακτοποιήσεις όσα βιαστικά έκρυψες εκεί. Δεν είναι ώρα για τακτοποίηση αν δεν έχεις χρόνο και περιμένεις επισκέψεις. Θα  το κάνεις με την ησυχία σου αργότερα.
 5. Αφού έχεις συμμαζέψει, με μια νωπή πετσέτα σκουπίζεις καθρέπτες και όσα σημεία θεωρείς πως έχουν σκόνη. Στη συνέχεια σκουπίζεις με το στεγνό πανί.
 6. Τοποθέτησε με συμμετρία περιοδικά και διακοσμητικά στο τραπεζάκι του σαλονιού και διακόσμησε το χώρο σου με ένα φυτό εσωτερικού χώρου σε περίοπτη θέση αν υπάρχει διαθέσιμο.
 7. Τελευταία πινελιά αλλά σημαντική, ο ψεκασμός με αρωματικό χώρου που θα δώσει την αίσθηση φρεσκάδας.

Μετά από όλα αυτά μπορείς να χαλαρώσεις, να βάλεις χαλαρωτική μουσική και να περιμένεις τους καλεσμένους σου.

Συμβουλή: Όταν δεν έχεις χρόνο μην προσπαθείς να κάνεις τα πάντα στην εντέλεια. Μάζεψε όσα μπορείς και προλαβαίνεις και άσε την τακτοποίηση κάποιων πραγμάτων για άλλη χρονική στιγμή. Το βασικό βέβαια είναι να βάλεις πρόγραμμα.