Αναζήτηση στο Goddess.gr

3 τρόποι για να φέρεις το καλοκαίρι στο σπίτι σου

  • 3
  •  
  •  
  •  
    3
    Shares

 793026382

Τα χρώματα του καλοκαιριού, ο ήλιος και η θάλασσα μπορούν να δώσουν έμπνευση για διακόσμηση που θα φέρει το καλοκαίρι και το νησί μέσα στο σπίτι σου! Το Goddess.gr σου δίνει όλα τα tips για να φέρεις το χρώμα και τη διάθεση του καλοκαιριού στο χώρο σου, όλο το χρόνο! Μάθε τους ιδανικότερους χρωματικούς συνδυασμούς που θα δημιουργήσουν την πιο ευχάριστη και ήρεμη ατμόσφαιρα.

Κυκλαδίτικο σκηνικό

Ο συνδυασμός μπλε και λευκού είναι σίγουρα ένας εγγυημένος τρόπος να φέρεις το καλοκαίρι στο σπίτι σου, κάθε εποχή του χρόνου. Βάλε φαντασία και δημιούργησε κυκλαδίτικο σκηνικό στο καθιστικό σου ή ακόμη και το υπνοδωμάτιό σου.

Φέρε την αμμουδιά στο σπίτι σου

Το μπλε, όπως και το γαλάζιο ως γνωστόν συγκαταλέγονται στα ψυχρά χρώματα. Παραταύτα με την κατάλληλη χρήση τους κι αν συνδυαστούν σωστά μπορούν να δημιουργήσουν ένα απόλυτα χαλαρωτικό σκηνικό. Το κλειδί βρίσκεται στην ισορροπία. Οι ψυχρές αποχρώσεις του μπλε, μπορούν να εξισορροπηθούν με ξύλινο πάτωμα ή έπιπλα και διακοσμητικά. Και φυσικά το ύφος των επίπλων είναι αυτό που θα δώσει την τελική πινελιά και θα ολοκληρώσει το καλοκαιρινό σκηνικό.

Τροπικά χρώματα κι έμπνευση από Χαβάη

Ζεστό ροζ, μπλε του ουρανού, το πράσινο του λάιμ και το θερμό κίτρινο του ήλιου, όλα τα τροπικά χρώματα είναι ότι χρειάζεται για να διακοσμήσεις το χώρο σου έτσι ώστε να θυμίζει καλοκαιρινό θέρετρο. Μερικά φυτά εσωτερικού χώρου και διακοσμητικά στο ύφος που επιθυμείς θα σε κάνουν να θέλεις να παραθερίζεις εντός των τειχών.

Και φυσικά δεν είναι μόνο τα παραπάνω τροπικά χρώματα που μπορούν να σε ταξιδέψουν νοερά. Αν είσαι τολμηρή, δοκίμασε να εντάξεις χρωματισμούς όπως το έντονο κίτρινο, το πορτοκαλί, το φωσφοριζέ ροζ και άλλα έντονα χρώματα. Τα τροπικά έντονα χρώματα σε συνδυασμό με έπιπλα μπαμπού, πολύχρωμους πίνακες ζωγραφικής κι άλλα τροπικά διακοσμητικά σε συνδυασμό με σκιάσεις και σκηνικά ηλιοβασιλέματος θα φέρουν το θέρετρο μέσα στο σπίτι σου.