Αναζήτηση στο Goddess.gr

5 ιδέες για κομοδίνα που κάνουν τη διαφορά

  • 3
  •  
  •  
  •  
    3
    Shares

Τα κομοδίνα δεν είναι μόνο χρηστικά και αποθηκευτικοί χώροι σε μια κρεβατοκάμαρα αλλά και τα έπιπλα αυτά που δίνουν ύφος και στιλ στο υπνοδωμάτιο. Η επιλογή των κομοδίνων είναι ιδιαίτερα σημαντική κι αυτό γιατί διαμορφώνουν το χαρακτήρα του χώρου. Και φυσικά δε χρειάζεται να είναι απαραίτητά παραδοσιακό. Το Goddess.gr σου δίνει ιδέες για κομοδίνα που θα κάνουν τη διαφορά.

Κρεμαστό ανοιχτό ντουλάπι

Από τις πιο οικονομικές και ταυτόχρονα μοντέρνες λύσεις είναι αυτή του κρεμαστού ντουλαπιού σε θέση κομοδίνου, δεξιά κι αριστερά από το κρεβάτι. Δημιουργεί μια μίνιμαλ ατμόσφαιρα και είναι η τέλεια λύση αν επιθυμείς απλά ένα σημείο για να ακουμπάς δύο τρία πράγματα. Παράλληλα εξοικονομείς χώρο και δίνεις ιδιαίτερο και μοντέρνο στιλ στο υπνοδωμάτιο ενώ μπορείς να παίξεις με χρωματικούς συνδιασμούς.

 

 

Πολύχρωμα σκαμπό

Μια επίσης μοντέρνα πινελιά στο υπνοδωμάτιο μπορεί να προστεθεί με δύο σκαμπό σε θέση κομοδίνων. Μπορείς να διαλέξεις σκαμπό κάθε ύψους, σε διαφορετικλά υλικά ή χρώματα ανάλογα με το ύφος που θέλεις να προσδώσεις.

 

Παλιές βαλίτσες

Ένα ακόμη must στη διακόσμηση το τελευταίο διάστημα είναι το “πάντρεμα” μοντέρνου και vintage. Σε αυτή τη λογική, ένα κομοδίνο φτιαγμένο από τρεις παλιές βαλίτσες στοιβαγμένες η μια πάνω στην άλλη, θα δώσει μια vintage νότα στο χώρο σου.

 

Κομμένος κορμός δέντρου

Συνήθως τα βλέπεις σε χώρους όπως το σαλόνι αλλά μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν και ως κομοδίνα. Ο λόγος για τα τραπέζια που φτιάχνονται από κομμένους κορμούς δέντρων, χωρίς αυτοί να υποστούν μεγάλοι επεξεργασία. Φυσικά, στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει μεγάλος αποθηκευτικός χώρος αλλά είναι ότι χρειάζεσαι για λίγα βιβλία κι ένα πορτατίφ, δίνονταν μια ιδιαίτερη country νότα στο χώρο.

 

Σκάλα

Μια επίσης μοντέρνα ιδέα είναι η τοποθέτηση μιας σκάλας αντί κομοδίνου στο πλάι του κρεβατιού. Στα σκαλοπάτια της μπορείς να τοποθετείς βιβλία, κουβερτούλες, το χυμό σου κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και σίγουρα είναι ένα έπιπλο που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο.