Αναζήτηση στο Goddess.gr

6 ιδέες για διακόσμηση με καθρέπτες

  • 23
  •  
  •  
  •  
    23
    Shares

Υπάρχουν τόσα διακοσμητικά για να στολίσουμε το σπίτι μας και να του δώσουμε συγκεκριμένο ύφος και στιλ. Κάποια λειτουργικά, άλλα απλά διακοσμητικά. Υπάρχουν μάλιστα κι αυτά που όταν δεν υπάρχουν σε ένα σπίτι αφήνουν την αίσθηση πως κάτι λείπει… Ο λόγος για τους καθρέπτες! Το Goddess.gr σου δίνει ιδέες διακόσμησης με χρήση καθρέπτη έτσι ώστε το σπίτι του να κλέβει τις εντυπώσεις. Διάλεξε το trend που προτιμάς και τόλμησέ το!

1. Ο καθρέπτης σε θέση έργου τέχνης: κλασικό και δοκιμασμένο

Από άποψη λειτουργικότητας, οι καθρέπτες εκτός από την πρακτική τους λειτουργία, αποτελούν έναν έξυπνο τρόπο για να φανεί ο χώρος μεγαλύτερος ενώ μπορούν να αποτελέσουν και σωστά έργα τέχνης. Ένας εντυπωσιακός καθρέπτης δύσκολα περνά απαρατήρητος!

2. Γεωμετρικά σχήματα: ότι πιο μοντέρνο

Όλοι έχουμε συνηθίσει τον καθρέπτη σε σχήμα τετράγωνο ή στρογγυλό. Σκέψου έξω από τα πλαίσια και τόλμησε να εντάξεις στο χώρο σου καθρέπτες τολμηρούς, σε διαφορετικά σχήματα. Το σίγουρο είναι πως θα τραβήξει τα βλέμματα και θα δώσει μια ιδιαίτερη πινελιά στο χώρο σου.

3. Μεγάλοι καθρέπτες δαπέδου: σικ και πρακτικοί

Από τις τελευταίες τάσεις στη διακόσμηση είναι οι μεγάλοι ολόσωμοι καθρέπτες δαπέδου τόσο για το υπνοδωμάτιο, όσο και για το σαλόνι. Όχι μόνο δίνει την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου αλλά είναι κι εξαιρετικά πρακτικός και ότι πιο μοντέρνο!

https://www.instagram.com/p/Bh5Aco9gMgU/?tagged=floormirror

4. Μη μένεις στον έναν: μπορείς να έχεις όσους θέλεις

Το σύνηθες είναι να υπάρχει ένας μόνο καθρέπτης ανά δωμάτιο. Ποιος είπε όμως πως δε μπορούμε να σπάσουμε τον κανόνα; Πώς θα σου φαινόταν μια μικρή… γκαλερί από καθρέπτες; Παίξε με σχήματα, μεγέθη κι αποστάσεις και κάνε τη δικιά σου ιδιαίτερη σύνθεση.

https://www.instagram.com/p/BI7zobQgY_G/?tagged=mirrorsgallery

5. Κρεμαστοί καθρέπτες: Statement που κάνει τη διαφορά

Μια ωραία ιδέα για να δώσεις μια ιδιαίτερη πινελιά στο σπίτι είναι οι κρεμαστοί καθρέπτες. Από μόνοι τους θα αποτελέσουν ένα ωράιο Statement.

6. Καθρέπτες και πίνακες σε μια σύνθεση; Γιατί όχι

Μια άλλη ωραία ιδέα είναι να ταιριάξεις καθρέπτη με πίνακες! Ένας καθρέπτης, ειδικά όταν τοποθετείται στο κέντρο και πλαισιώνεται από έργα τέχνης, τραβάει το βλέμμα και εντυπωσιάζει. Δοκίμασε το trend, όπως στις εκθέσεις τέχνης.