Αναζήτηση στο Goddess.gr

4 κατηγορίες αντηλιακών που βρήκαμε στο online φαρμακείο wecare

  • 1
  •  
  •  
  •  
    1
    Share

Η εποχή που δεν βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς αντηλιακό έχει ήδη φτάσει. Το Goddess.gr ανακάλυψε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο wecare 4 διαφορετικές κατηγορίες αντηλιακών.

Φυσικά στην σελίδα Suncare του wecare θα βρεις όλα τα αντηλιακά για κάθε τύπου επιδερμίδας. Αυτό που άρεσε στην Goddess ήταν ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να επιλέξεις την κατηγορία που σε ενδιαφέρει περισσότερο. Ιδού οι 4 κατηγορίες που λατρέψαμε:

Αντηλιακά με χρώμα:

Θέλεις να βγεις στην παραλία ή στην βόλτα ή απλά το πρωί για το γραφείο αλλά προτιμάς να έχεις ένα προϊόν στην τσάντα σου; Στο wecare θα βρεις αντηλιακά με χρώμα για να είσαι απόλυτα προστατευμένη. 

Αντηλιακά για βρέφη:

Έγινες πρόσφατα μαμά και δεν θέλεις να ψάχνεις ένα ένα τα αντηλιακά που θα προστατεύσουν την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, ειδικά στα μωρά μέχρι ενός έτους; Στο wecare θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα αντηλιακά για βρέφη!

Mαύρισμα χωρίς ήλιο:

Θέλεις να αποκτήσεις όμορφα μαυρισμένη επιδερμίδα χωρίς έκθεση στον ήλιο ή απλά για να προλάβεις να βγεις πιο μαυρισμένη στην παραλία το καλοκαίρι; Στο wecare βρήκαμε συγκεντρωμένα όλα τα προϊόντα για το αυτομαύρισμα.

Αντηλιακά για πανάδες:

Έχεις επιδερμίδα με πανάδες και διχρωμίες; Αναζητάς αντηλιακό για το ευαίσθητο δέρμα σου; Στο wecare θα βρεις όλες τις επιλογές για τις δικές σου ειδικές προδιαγραφές.

Αναζήτησε τα αντηλιακά του καλοκαιριού 2018 στην κατηγορία SUNCARE