Αναζήτηση στο Goddess.gr

Τι θα αγοράσω από τα 4 πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά φαρμακεία

  • 1
  •  
  •  
  •  
    1
    Share

Στις μέρες μας, το να πάρεις ό,τι χρειάζεσαι από το φαρμακείο με ασφάλεια και οικονομικά, βρίσκεται ένα κλικ μακριά. Η Goddess έψαξε και βρήκε 4 προϊόντα που χρειάζεται οπωσδήποτε και τα αγοράσαμε από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά φαρμακεία στην Ελλάδα. Ιδού τι αγοράσαμε λοιπόν για να εμπνευστείς κι εσύ!

Αντηλιακό

 Αφού ερευνήσεις τις νέες αφίξεις αντηλιακών στις κορυφαίες εταιρίες και μόλις αποφασίσεις ποια μορφή αντηλιακού ταιριάζει στην επιδερμίδα σου (σπρέι, γαλάκτωμα, λάδι, mist), κάνε ένα κλικ στο Smile Pharmacy  και βρες το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Ενυδατική κρέμα με χρώμα

Το wecare είναι το πιο ενημερωμένο φαρμακείο στην υπηρεσία της γυναικείας ομορφιάς. Στις σελίδες του θα βρεις κορυφαίες ενυδατικές κρέμες, booster ή serum αλλά και τις πιο δημοφιλείς σε κάθε Goddess BB/CC/DD κρέμες.

Αδυνατιστικό πακέτο

Υποδεχόμαστε τον Απρίλιο και μας χωρίζουν λιγότερες από 60 ημέρες για την πρώτη μας επίσκεψη στην παραλία. Στο Livy.gr θα βρείτε exclusive πακέτα με προϊόντα αδυνατίσματος σε τιμή- έκπληξη.


Ανθοϊάματα και αιθέρια έλαια

Τα ανθοΐάματα Μπαχ ανήκουν στις ενεργειακές θεραπείες και λαμβάνονται από τα άνθη 38 διαφορετικών φυτών ενώ το κάθε ένα βοηθάει να απομακρυνθεί μια συγκεκριμένη αρνητική συναισθηματικά κατάσταση. Η σωστή Goddess βρίσκει όλα τα ανθοϊάματα (και το rescue bach) στο εναλλακτικό φαρμακείο Gea Pharmacy.