Αναζήτηση στο Goddess.gr

5 προϊόντα ομορφιάς που θα πάρω από το φαρμακείο για τις διακοπές

  • 4
  •  
  •  
  •  
    4
    Shares

Φεύγεις για διακοπές και θέλεις στο νεσεσέρ ομορφιάς να βάλεις μόνο λίγα, απαραίτητα και διαλεχτά προϊόντα ομορφιάς;

Αν έχεις ήδη επιλέξει αντηλιακό, υπάρχουν 5 ακόμα προϊόντα για το νεσεσέρ των διακοπών που πρέπει να πάρεις από το φαρμακείο!

Τον ορό σου!

Και δεν μιλάμε για φυσιολογικό ορό για τη μύτη. Μιλάμε για το booster ομορφιάς, το οποίο μπορείς να βάζεις μετά το μπάνιο στη θάλασσα κι αφού καθαρίσεις το πρόσωπό σου. Αυτό και την ενυδατική σου και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο το βράδυ στο νησί.

Το αντηλιακό για τα μαλλιά σου:

Γιατί το σώμα το φρόντισες, τα χείλη τα φρόντισες, το πρόσωπο το φρόντισες, μην ξεχάσεις να περιποιηθείς τα μαλλιά σου κόντρα στις ακτίνες του ήλιου, που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη ενυδάτωσης μετά το θαλασσινό ή το νερό της πισίνας σε συνδυασμό με την ηλιοθεραπεία.

To after sun σου

Για να περιποιηθείς την επιδερμίδα μετά την ηλιοθεραπεία, για να ενυδατώσεις το δέρμα ή απλά για να διατηρήσεις περισσότερο το μαύρισμα. Το after sun είναι αυτό που δεν πρέπει να λείψει από το νεσεσέρ.

Την κρέμα για τα σκασμένα πόδια

Το πεντικιούρ το έκανες. Αυτό δεν σημαίνει πως το να τρέχεις στην άμμο ξυπόλητη θα προστατεύσεις τα πόδια και ειδικά τις φτέρνες από τα σκασίματα.

Το άρωμά σου:

Ένα άρωμα για το καλοκαίρι, το σημάδι των διακοπών, η μυρωδιά του νησιού, ένα ελαφρύ απολαυστικό χάδι που θα σε λούσει από την κορυφή ως τα νύχια!

Μην ξεχάσεις να φορέσεις το χαμόγελό σου! Καλές διακοπές!