Αναζήτηση στο Goddess.gr

7 χρώματα μαλλιών που θα επικρατήσουν φέτος το φθινόπωρο (Μέρος 1ο)

 • 8
 •  
 •  
 •  
  8
  Shares

Το φετινό φθινόπωρο υπάρχουν κάποιες τάσεις στα χρώματα μαλλιών που θα σου κλέψουν την καρδιά και θα σε πείσουν να κάνεις αλλαγές.

Ήρθε η ώρα να μάθεις σε τι χρώμα πρέπει να βάψεις τα μαλλιά σου για να είσαι στη μόδα αυτή τη σεζόν.

 1. Φωτεινό χάλκινο

«Το κόκκινο, το οποίο εμφανίστηκε και στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, εύκολα θα αποτελέσει την μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά για το φθινόπωρο και τον χειμώνα», αναφέρει η  Cassandra Kaeding, ειδικός στη βαφή των μαλλιών διασημοτήτων όπως η Κέιτ Χάντσον και η Ολίβια Μαν. «Αν είσαι αρκετά τολμηρή και δοκιμάσεις αυτή την απόχρωση, φρόντισε να μείνεις σε χροιές του χάλκινου αντί για τοϋ βουργουνδί και προετοιμάσου να περάσεις αρκετές ώρες στο κομμωτήριο για να διατηρήσεις φρέσκο το χρώμα σου», εξηγεί.

 1. Καστανό

«To καφέ αποτελεί την πιο συνηθισμένη επιλογή για το φθινόπωρο, αλλά αυτή τη σεζόν θα πρέπει να προσθέσεις βάθος. Θα παίξει πολύ το καστανό χρώμα, δηλαδή ένα όμορφο καφέ με χάλκινους τόνους που δε χρειάζεται τόσο χρόνο στα κομμωτήρια ούτε μεγάλη δέσμευση στο κόκκινο χρώμα», λέει η Kaeding.

https://www.instagram.com/p/Bf97OuCg8ae/?hl=el&tagged=emmastonehair

 1. Strawberry blonde

Ούτε απόλυτα κόκκινο αλλά ούτε και καλοκαιρινό ξανθό, το strawberry blonde ή αλλιώς φραουλί αποτελεί ένα υβρίδιο. «Για τις ξανθιές που αγαπούν και το κόκκινο χρώμα, μία πιο ροζέ απόχρωση του ξανθού αποτελεί μία επιλογή που είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή και μπορεί να αναζωογονήσει το καλοκαιρινό χρώμα των μαλλιών τους. Απλώς, θα πρέπει να ξεκινήσουν συντηρητικά με λίγο κόκκινο χρώμα και να προσθέσουν περισσότερο με προσοχή, καθώς μετά είναι πιο δύσκολο να το αλλάξουν», επισημαίνει η Kaeding.