Αναζήτηση στο Goddess.gr

Ο πιο εύκολος τρόπος να βρεις το τέλειο make up για το χρώμα του δέρματός σου

  • 10
  •  
  •  
  •  
    10
    Shares

Το να βρεις μία φόρμουλα στο make up που να ταιριάζει στον τύπο δέρματός σου είναι ένα πρόβλημα. Πρόσθεσε σε αυτό και το να πρέπει να επιλέξεις από ψυχρούς, θερμούς και ουδέτερους τόνους από 40 διαφορετικές αποχρώσεις και είναι σίγουρο ότι θα προτιμήσεις να μείνεις στην ενυδατική με χρώμα που είχες μέχρι τώρα. Όμως, μην παραδώσεις τόσο εύκολα τα όπλα, γιατί υπάρχει ένα πανεύκολο κόλπο για να βρεις την κατάλληλη απόχρωση για το δέρμα σου.

Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις δύο αποχρώσεις makeup που πιστεύεις ότι βρίσκονται πιο κοντά στο χρώμα του δέρματός σου και στη συνέχεια να βρεις ένα σημείο που θα έχει φυσικό φως. Εάν δεν υπάρχει στο μαγαζί που θα βρίσκεσαι, απλώς αγόρασε τα προϊόντα από κάποιο μαγαζί που δέχεται επιστροφές και δοκίμασέ τα στο σπίτι στο φυσικό φως. Διαφορετικά, μπορείς να ακολουθήσεις το βήμα που περιγράφεται παρακάτω και να βγεις για λίγο από το μαγαζί στο εξωτερικό φως, ζητώντας να δεις τον εαυτό σου σε ένα καθρέφτη ή παίρνοντας την άποψη μίας φίλης σου για το ιδανικό makeup.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς θα διορθώσεις την ξηροδερμία κάτω από το make up;

Έπειτα, καθώς θα έχεις σταθεί σε κάποιο σημείο με φυσικό φωτισμό, εφάρμοσε το ένα makeup στην αριστερή γραμμή του σαγονιού σου και το άλλο στη δεξιά. Κάνε ένα βήμα πίσω, απομακρύνσου από τον καθρέφτη και ανοιγόκλεισε για ένα δευτερόλεπτο τα μάτια σου. Όποιο χρώμα σου φαίνεται να είναι το πιο ταιριαστό ανάμεσα στο πρόσωπο και τον λαιμό σου θα είναι και ο νικητής.

Επειδή τα τεχνητά φώτα στα μαγαζιά ομορφιάς παραμορφώνουν όχι μόνο το χρώμα του δέρματός σου αλλά και το χρώμα του προϊόντος, είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις το ιδανικό makeup εκείνη τη στιγμή, χωρίς τη χρήση του φυσικού φωτός. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να θυμάσαι ότι το φυσικό φως είναι το πιο κολακευτικό και το πιο ακριβές. Και επειδή θα ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου για μία στιγμή, θα καταφέρεις να εκμηδενίσεις τις όποιες λεπτομέρειες μπορεί να σου αποσπούν την προσοχή στο πρόσωπο και να κάνουν πιο δύσκολη τη σωστή επιλογή, ώστε να μπορείς να δεις πιο καθαρά πώς εφαρμόζει σωστά το makeup. Μπορεί να σου ακούγεται λίγο ανάποδο, αλλά πίστεψέ μας το αποτέλεσμα μετά θα σε δικαιώσει, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που απαιτούν περισσότερες εμφανίσεις στο εξωτερικό φως και είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσει στο πρόσωπό σου ένα makeup που μπορεί να μην είναι εκατό τοις εκατό ταιριαστό με τον φυσικό σου τόνο.