Αναζήτηση στο Goddess.gr

5 τάσεις στα μαλλιά που θα πρέπει να αποχαιρετήσεις το καλοκαίρι του 2018

  • 9
  •  
  •  
  •  
    9
    Shares

Η μόδα στα μαλλιά αλλάζει συνεχώς και αυτές οι τάσεις που ακολουθούν έχουν σίγουρα μπει στην κατηγορία των ξεπερασμένων. Δες τα χτενίσματα που θα πρέπει να αποχαιρετήσεις και αυτά που παίρνουν τη θέση τους τη νέα χρονιά.

1. Μεγάλες μπούκλες σε όλη την τρίχα

Όλες αγαπάμε μία καλή, ανάλαφρη μπούκλα, αλλά αυτή που ξεχωρίζει με άψογο τρόπο ίσως έχει αρχίσει να φαίνεται πολύ ακριβής και στημένη. Αυτή τη στιγμή, αυτό που θες να επιτύχεις είναι οι ανέμελες μπούκλες στο κέντρο των μαλλιών, που μπορείς να τις κάνεις εάν τυλίξεις το μεσαίο κομμάτι μίας τούφας γύρω από ένα σίδερο για μπούκλες και αφήσεις τις ρίζες και τις άκρες ίσιες.

2. Τα μαλλιά «μονόκερως»

 

Χρειάζεται πράγματι και εξήγηση; Εάν δεν ανήκεις σε αυτούς που έβαψαν τα μαλλιά τους σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου σίγουρα θα έχεις καταλάβει. Οι μονόκεροι είχαν τη στιγμή τους την περασμένη σεζόν, αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε λίγο πιο σοφιστικέ εμφανίσεις, όπως τα μαλλιά με ρίζες στο χρώμα της μπύρας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 7 ανοιξιάτικες τάσεις στα χρώματα των μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσεις

3. Όμπρε

https://www.instagram.com/p/BhGYNYfAHir/?tagged=ombrehair 

Αυτό το σταδιακά ξεθωριασμένο χρώμα έχει αρχίσει να εξαφανίζεται σιγά- σιγά και από τη μόδα. Εάν θέλεις να κάνεις στα μαλλιά σου κάτι που να βρίσκεται στο ίδιο, χαμηλό επίπεδο συντήρησης, μπορείς να κάνεις φυσικές ανταύγειες μπαλαγιάζ ή και να αφήσεις να φανούν οι κανονικές σου ρίζες.

4. Τα μινιμαλιστικά μαλλιά

Τα μαλλιά που έμοιαζαν σαν να σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι είχαν τη στιγμή τους. Τώρα, ήρθε η ώρα να μην φαίνονται τόσο ατημέλητα, χάρη στην επανεμφάνιση των αξεσουάρ των μαλλιών. Οι όμορφες φουρκέτες, οι κορδέλες και οι στέκες, τα κοτσιδάκια και τα λαστιχάκια για τα μαλλιά δίνουν την εντύπωση ότι προσπάθησες αρκετά για να τα φτιάξεις, ακόμα και αν πάτησες την αναβολή αφύπνισης πάνω από τρεις φορές.

https://www.instagram.com/p/BgjUnznhlv0/?tagged=lobhaircut

 

5. Το μακρύ ασύμμετρο καρέ (Lob)

Αγαπημένο μακρύ καρέ, δεν φταις εσύ αλλά εμείς. Αν και μας πονάει πολύ να βάλουμε στην κατηγορία με τα ξεπερασμένα χτενίσματα αυτό το απίστευτο στυλ που ακουμπά τους ώμους, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι το παρακάναμε λίγο. Αυτή τη χρονιά κούρεψε τα μαλλιά σου πιο κοντά στο πιγούνι, για ένα πιο τολμηρό, πραγματικό καρέ λουκ.