Αναζήτηση στο Goddess.gr

Ένας πανεύκολος τρόπος να δώσεις περισσότερη ζωή στο μανικιούρ

  • 6
  •  
  •  
  •  
    6
    Shares

Εάν συνηθίζεις να ξοδεύεις 45 λεπτά και 25 ευρώ στο μανικιούρ σου, δε θα πρέπει να αφιερώσεις και λίγο χρόνο να μάθεις πώς μπορείς να το κάνεις να αντέξει περισσότερο; Υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να διατηρήσεις τα νύχια σου φρεσκοβαμμένα για περισσότερο καιρό, ακόμα και όταν θα έχουν αρχίσει να μακραίνουν αισθητά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Βαμμένη άβαφη: 5 εύκολα βήματα για να αποκτήσεις φρέσκο λουκ

Τι θα χρειαστείς: Γάντια μίας χρήσης.

Τι θα κάνεις: Κάθε φορά που πλένεις πιάτα, τρίβεις την μπανιέρα σου ή ασχολείσαι γενικότερα με δουλειές εντός και εκτός σπιτιού οι οποίες απαιτούν να βουτήξεις τα χέρια σου σε ζεστό νερό, θυμήσου τα γάντια.

Πώς λειτουργεί: Το ζεστό νερό διαβρώνει τόσο την επάνω στρώση όσο και τη βάση του μανικιούρ σου, όπως θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει να συμβαίνει με το απλό μανό που μπορεί να χρησιμοποιείς στο σπίτι. Το ίδιο, όμως, μπορεί να κάνει και στο τζελ αλλά και στο ακρυλικό, οδηγώντας σε μικρά ραγίσματα και σπασίματα στην επιφάνεια του νυχιού, και στην μικρότερη ζωή του αγαπημένου σου μανικιούρ. Τα γάντια, από την άλλη μεριά, προστατεύουν τα νύχια σου και μπορείς να καταλάβεις πόσο μπορούν να παρατείνουν τη λαμπερή όψη των νυχιών σου, ιδιαίτερα τώρα στις γιορτές.

Υπάρχουν άλλα οφέλη; Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το ζεστό νερό μπορεί να ξηράνει και τα χέρια σου, οπότε τα γάντια είναι πολύ χρήσιμα για όσες γυναίκες έχουν μεγαλύτερη ξηρότητα στο δέρμα τους, ειδικά τους χειμερινούς μήνες.