Αναζήτηση στο Goddess.gr

Κάνε πιο λευκά τα δόντια με μια μπανανόφλουδα (και 2 μυστικά ακόμα)

  • 19
  •  
  •  
  •  
    19
    Shares

Πώς αποκτά λευκά δόντια μια goddess; Μα με τρία μυστικά διατροφής που μόνο εμείς γνωρίζουμε! Δοκίμασέ τα και απόκτησε λαμπερό χαμόγελο.

Αντικατάστησε το κόκκινο κρασί με λευκό

Φυσικά και δεν προτείνουμε να χύσεις όλα τα μπουκάλια με το κόκκινο κρασί που μπορεί να έχεις στο σπίτι. Αλλά, αν ο στόχος σου είναι να έχεις λευκότερα δόντια, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέγεις στο εξής να πίνεις ένα λευκό κρασί ή ακόμα και σαμπάνια. Και αν το κόκκινο κρασί είναι το αγαπημένο σου, φρόντισε τουλάχιστον να το ξεπλένεις με νερό σε κάθε λίγες γουλιές, ώστε να απομακρύνεις τους λεκέδες από τα δόντια.

Λεύκανε τα δόντια σου με μία μπανανόφλουδα

Όσο πιο λευκά είναι τα δόντια, τόσο πιο όμορφο είναι και το χαμόγελο. Αλλά, αν δεν θέλεις να δώσεις πολλά λεφτά ή δεν έχεις χρόνο για λεύκανση, δοκίμασε να τρίψεις μία μπανανόφλουδα στα δόντια σου(που είναι πλούσια σε κάλιο, μαγνήσιο και μαγγάνιο)για να βοηθήσεις να απομακρυνθούν οι λεκέδες από το σμάλτο.

Μείωσε τον καφέ

Το γνωρίζουμε ότι ο καφές είναι η ζωή σου. Όμως, θα έχεις ακούσει ότι δύο με τρεις κούπες καφέ την ημέρα δεν κάνουν καλό στα δόντια σου. Αν σκοπεύεις να πιεις περισσότερες από μία κούπες καφέ την ημέρα, φρόντισε να τον πιεις χρησιμοποιώντας ένα καλαμάκι(το ίδιο ισχύει και για το τσάι) και έπειτα βούρτσισε τα δόντια σου. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις να παραμείνει ο καφές στο σμάλτο των δοντιών σου για αρκετή ώρα ώστε να προκαλέσει βαθύτερες κηλίδες σε αυτά.