Αναζήτηση στο Goddess.gr

H Emma Stone έβαψε καστανά τα μαλλιά της και η αλλαγή είναι μεγάλη!

  • 2
  •  
  •  
  •  
    2
    Shares

Φαντάζεσαι την Emma Stone με τα λαμπερά κόκκινα μαλλιά της; Όχι πια. Έβαψε τα μαλλιά της καστανά και η αλλαγή είναι μεγάλη.

View this post on Instagram

Thanks for these beauties @mararoszak ❣️ #emmastone

A post shared by Emma Stone (@emmastonepictures) on

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μία ριζική αλλαγή στα μαλλιά της και την εμφάνισε για πρώτη φορά στα 30th Annual Producers Guild Awards στο Μπέβερλι Χιλς.


Η καφετιά νέα απόχρωση των μαλλιών της έχει μεγάλη διαφορά από τις συνηθισμένες της κόκκινες επιλογές και βρίσκεται πιο μακριά από το φυσικό ξανθό της χρώμα.

«Είμαι τόσο λευκή. Τα φυσικά μαλλιά μου είναι ξανθά, αλλά το χρώμα που επιλέγω είναι αυτό μίας φυσικής κοκκινομάλλας», ανέφερε η Stone στο Refinery29 το 2012. «Οπότε μου αρέσει πολύ να έχω κόκκινα μαλλιά. Μπορεί να είμαι ξανθιά, αλλά πραγματικά λατρεύω τα κόκκινα μαλλιά».

Αν και ακόμα έχει κάποια στοιχεία κόκκινου διάσπαρτα στα μαλλιά της, το 2019 φαίνεται ότι έχει κάνει μία δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της. Ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται ακόμα για το μέσο της σεζόν των βραβείων και οι περισσότερες ηθοποιοί συνηθίζουν να παίζουν εκ του ασφαλούς με τις εμφανίσεις τους.
Βέβαια, αυτό το καστανό χρώμα στα μαλλιά της μπορεί να οφείλεται σε κάποιο νέο ρόλο. Ο χρόνος θα δείξει.