Αναζήτηση στο Goddess.gr

Το χρώμα του θερμού κόκκινου κρασιού στα μαλλιά είναι η νεότερη τάση στο Instagram

  • 1
  •  
  •  
  •  
    1
    Share

Εάν έχεις ποτέ παρατηρήσει τις ιστορίες στον λογαριασμό σου στο Instagram, θα έχεις καταλάβει ότι το πεδίο ομορφιάς της εφαρμογής αυτής είναι γεμάτο από μακιγιέρ, περίεργες θεραπείες και νέες τάσεις. Μία είναι η τάση που επικρατεί αυτή τη στιγμή: Τα μαλλιά στο χρώμα του θερμού, κόκκινου κρασιού.

Αυτή η τάση στο χρώμα των μαλλιών πήρε το όνομά της από τον θερμό τόνο του κόκκινου κρασιού και ουσιαστικά αποτελεί μία μίξη από βαθιές κόκκινες αποχρώσεις, σοκολατί καφέ και ήπιους, θερμούς τόνους μούρων, που προσφέρουν μία ιδιαίτερη διάσταση στο βαθύ κόκκινο χρώμα των μαλλιών.

https://www.instagram.com/p/BcpgWRwjJ48/?utm_source=ig_embed

Συγκεκριμένα, το trend αυτό ξεκίνησε από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και έχει συνεχίσει να κερδίζει τη δημοσιότητα μέχρι και σήμερα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω της λαχταριστής ονομασίας του ή λόγω του τρόπου με τον οποίο το φως αντανακλάται στις πλούσιες κόκκινες και καφετί τούφες. Μένει ακόμα να αποδείξει εάν θα καταφέρει να κερδίσει και τη διάρκεια στο χρόνο που κατέκτησε το «ombre» ή εάν θα πάρει το δρόμο της απόχρωσης της κολοκύθας- την έχεις ξανακούσει ποτέ; Αυτό ακριβώς!

 

Αν και μπορεί κάποιος κυνικά να πει ότι πρόκειται απλώς για μία κοκκινωπή-μοβ απόχρωση βαφής, ας συμφωνήσουμε ότι η ονομασία του «θερμού κρασιού» ακούγεται πολύ καλύτερα.