Αναζήτηση στο Goddess.gr

Αυτή είναι η νούμερο 1 μάσκαρα αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το Pinterest

  •  
  •  
  •  
  •  

Όσον αφορά πράγματα όπως το make up και το concealer, ο καθένας έχει την προσωπική του εκτίμηση. Αλλά, όταν πρόκειται για τη μάσκαρα, όλες μας προσπαθούμε να αποφύγουμε τις βλεφαρίδες που μοιάζουν κολλημένες μεταξύ τους ή ακόμα χειρότερο, τα μάτια του ρακούν.

Πώς θα γνωρίζεις λοιπόν ποια είναι η καλύτερη μάσκαρα; Ψάξε στο Pinterest. Αυτό που κάποτε αποτελούσε ένα μέρος για να δεις όμορφα ντεκόρ για το σπίτι και συνταγές για φαγητά τώρα αποτελεί ένα χρυσωρυχείο με τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς. Είναι απλό: Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Για κάθε «like» και «repin» που πατιέται, το Pinterest σημειώνει ποια προϊόντα βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης και της αγάπης του κόσμου.

Και το Oscar της πιο δημοφιλούς μάσκαρας πηγαίνει στην “Too Faced, Better Than Sex”.

https://www.instagram.com/p/BgQKvNZn23z/?tagged=toofacedbetterthansexmascara

Με τις απαλές τρίχες και τη βούρτσα σε σχήμα κλεψύδρας που έχει, οι αξιολογητές της στο Sephora και το Amazon αναφέρουν ότι ξεχωρίζει, καλύπτει και γυρίζει κάθε βλεφαρίδα με αισθησιακή τελειότητα. Και με τιμή που κυμαίνεται κοντά στα 20 ευρώ, δεν είναι τόσο ακριβή όσο κάποιες ανταγωνίστριες μάσκαρες, γεγονός που εξηγεί το λόγο που έχει αποθηκευτεί στο Pinterest κοντά στις 65.000 φορές!

Αν και ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει εάν το όνομά της πράγματι ανταποκρίνεται στη δημοσιότητα που έχει λάβει η συγκεκριμένη μάσκαρα, προς το παρόν θα αρκεστούμε στα λεγόμενα του Pinterest.

 

https://www.instagram.com/p/BfyX8ttlO7u/?tagged=toofacedbetterthansex