Αναζήτηση στο Goddess.gr

4 ανοιξιάτικα trends ομορφιάς που βλέπουμε ήδη παντού

 • 11
 •  
 •  
 •  
  11
  Shares

Σου παρουσιάζουμε τα πιο hot ανοιξιάτικα trends ομορφιάς που έχουν ήδη κατακλύσει το Instagram και όχι μόνο.

Αν σου φαίνεται λίγο νωρίς ακόμα να σκέφτεσαι γυμνά πόδια και κοντά φορεματάκια, πάρε κάποιες ιδέες ομορφιάς και μακιγιάζ, που δεν έχουν εποχή.


 1. Μάτια όλο γκλίτερ

Το γκλίτερ φαίνεται ότι δεν ήταν μόνο για τη γιορτινή σεζόν που μας πέρασε. Και την άνοιξη θα είναι ακόμα στη μόδα, αφού τα γεμάτα λάμψη μάτια επικρατούν ακόμα στο Instagram. Και μην πέσεις στην παγίδα και παιδευτείς με σκιές που έχουν χαλαρή χρυσόσκονη λερώνοντας όλο το μπάνιο. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε μία απλή, λαμπερή εφαρμογή, με πιο μεγάλα ιριδίζοντα στοιχεία.

https://www.instagram.com/p/BsYxqK5HpC8/

 1. ‘90s κόκκινα χείλη

Τα κόκκινα χείλη αποτελούν αναμφίβολα ένα κλασικό λουκ. Αλλά, ανάμεσα στα γυμνά χείλη και τα ’90s γκλος, μία κόκκινη απόχρωση φαίνεται να ξεπροβάλει στο Instagram. Μπορείς να βάλεις το κραγιόν σου με τα δάχτυλά σου ταμποναριστά, για μία πιο φυσική εμφάνιση. Διαφορετικά, μπορείς να βάλεις αρκετή ποσότητα κραγιόν, αρκεί να είναι ματ. Ακόμα, μπορείς και να το συνδυάσεις με ένα ασορτί κόκκινο μανό στα νύχια, για να προσθέσεις χρώμα σε ένα πιο ουδέτερο σύνολο.

https://www.instagram.com/p/BsqsU4BnChQ/

 1. Πράσινα νύχια

Φαίνεται ότι το πράσινο δεν επικρατεί μόνο στα ρούχα αυτή τη σεζόν, αλλά και στην ομορφιά. Αν δεν τολμάς να το βάλεις στα μάτια, μπορείς να το προσθέσεις στα νύχια σου, σε μία πιο θαμπή ίσως απόχρωση. Ή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλα χρώματα στα νύχια, αν δεν είσαι σίγουρη ότι θέλεις όλα τα δάχτυλά σου να είναι πράσινα. Το σίγουρο είναι ότι είναι κολακευτικό στα νύχια και ταιριάζει σε όλα τα δέρματα. Και μην φοβηθείς να το συνδυάσεις με αντίθετα χρώματα, όπως το μοβ, για να το αναδείξεις ακόμα περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/Bs6I2ytnU6h/

 1. Κηρομπογιές… στα μάτια
Αυτή την άνοιξη, τα trend ομορφιάς έχουν να κάνουν με το μικρό παιδί που κρύβεται μέσα σου. Έτσι, οι σκιές φαίνεται να πλησιάζουν τα χρώματα από τις πολύχρωμες κηρομπογιές που συνήθιζες να παίζεις σαν παιδί. Φρόντισε μόνο να μείνεις σε μία φωτεινή απόχρωση και να την εφαρμόσεις σε όλο το καπάκι των ματιών σου, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου. Το βαθύ κοραλί και το ζεστό ροζ στα μάτια ταιριάζουν περισσότερο με κόκκινα ή πορτοκαλί κραγιόν. Και αν φοβάσαι ακόμα να τολμήσεις κάτι τόσο χρωματιστό, μπορείς να αφήσεις χωρίς χρώμα τα καπάκια των ματιών σου και να προσθέσεις τη σκιά μόνο στα κάτω βλέφαρα.