Αναζήτηση στο Goddess.gr

6 αποχρώσεις μαλλιών που δεν χρειάζονται συνέχεια βάψιμο

  • 11
  •  
  •  
  •  
    11
    Shares

Οι πλατινέ ξανθιές ανταύγειες, αν και είναι εκθαμβωτικές, είναι και γνωστό ότι συντηρούνται δύσκολα. Και ενώ όλες αγαπάμε τις τελευταίες τάσεις στα χρώματα των μαλλιών, δεν μπορούμε και να δεσμευτούμε με τις συνεχείς επισκέψεις στο κομμωτήριο που απαιτούν. Αυτό που θέλουμε είναι απλά, αλλά και λαμπερά χρώματα που δε θα μας οδηγούν κάθε λίγες μέρες στα χέρια κάποιου ειδικού.

Σου προσφέρουμε έξι από τα καλύτερα χρώματα για τα μαλλιά που θα πρέπει να έχεις στο νου, αν θέλεις να γλυτώσεις όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήματα.

1. Μπούκλες ombre

Μία αντίθεση ανάμεσα σε μία πιο σκούρα βάση και σε πιο φωτεινές άκρες αναδεικνύεται ιδιαίτερα με τις μπούκλες, καθώς η ελικοειδής αυτή μορφή αναμειγνύει τα χρώματα άψογα.


2. Μαλλιά ταρταρούγα

Αυτή είναι μία καλή επιλογή για τις καστανομάλλες που δεν θέλουν κάτι που να ξεχωρίζει τόσο όσο το όμπρε. Ζήτησε από τον κομμωτή σου να διατηρήσει τις ρίζες σε σκούρα απόχρωση και να προσθέσει μερικές ανταύγειες μελί, καφέ και καραμελί στο μέσο της τρίχας και στα άκρα μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιείς την αλόη στα μαλλιά σου καθημερινά

3. Babylights και μπαλαγιάζ

Ένας συνδυασμός από λεπτότερες και παχύτερες ανταύγειες θα σου δώσει ένα φυσικό, σαν ηλιοκαμένο, λουκ που θα κρατήσει για μήνες.


4. Φώτισε τη βάση σου

Κουράστηκες να βάφεις συνέχεια τις ασπρισμένες ρίζες σου; Ήρθε η ώρα να ανοίξεις το χρώμα όλης της βάσης σου ώστε οι γκρίζες τρίχες που θα βγαίνουν να ανακατεύονται με τις υπόλοιπες καθώς μεγαλώνουν.

5. Μείνε κοντά στον φυσικό σου τόνο

Η αλήθεια είναι πως όταν βάφεις τα μαλλιά σου όσο πιο κοντά γίνεται στο φυσικό τους χρώμα(δηλαδή μέχρι και δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτά), μπορεί να γλυτώσεις μέχρι και δυο επισκέψεις στο κομμωτήριο.

6. Ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις στο φυσικό σου χρώμα και να προσθέσεις μόνο μερικές ήπιες ανταύγειες γύρω από το πρόσωπό σου, για να το φωτίσεις λίγο και να δώσεις λίγη κίνηση και όγκο στα μαλλιά σου, καθώς θα αγκαλιάζουν το περίγραμμα του προσώπου σου.