Αναζήτηση στο Goddess.gr

3 αγαπημένα χτενίσματα της Meghan Markle και πώς θα τα αντιγράψεις

  • 1
  •  
  •  
  •  
    1
    Share

Η Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle ) μπορεί να αποτελεί το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας από τις 19 Μαΐου αλλά φαίνεται να είναι ακόμα προσγειωμένη και πιο απλή.

Αρκεί να κοιτάξεις τα πιο συνηθισμένα της χτενίσματα: Είναι απλά, διακριτικά και αρκετά εύκολα για να μπορέσουμε να τα αντιγράψουμε και εμείς που δεν ζούμε σε παλάτι. Και ποιος ξέρει; Μπορεί, αν ακολουθήσουμε και εμείς τα αγαπημένα της χτενίσματα, να καταφέρουμε να παντρευτούμε κάποτε έναν πρίγκιπα! Δες παρακάτω πώς θα πρέπει να φτιάξεις τα μαλλιά σου για το επιτύχεις:

1. Χαμηλό, ατημέλητο σινιόν

Εάν υπάρχει ένα χτένισμα που η Μαρκλ πετυχαίνει πάντοτε αυτό είναι ο ατημέλητος, χαμηλός κότσος. Συνήθως, επιλέγει να τον πιάνει χαμηλά, και κάποιες φορές στη μία μεριά, με μερικές μπούκλες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της. Ο στόχος σου σε αυτό το χτένισμα είναι να μην είναι πολύ καλοχτενισμένος ο κότσος σου για να μην φαίνεται πολύ βαρετός και συνηθισμένος, ενώ θα φαίνεται πολύ όμορφο εάν καταφέρεις και εσύ να κατσαρώσεις λίγο τις μπροστινές σου τούφες.

2. Μεσαία χωρίστρα με όγκο

Οι χωρίστρες στη μέση έχουν επιστρέψει στη μόδα και η Μέγκαν γνωρίζει πώς να πάει τη δική της σε άλλο επίπεδο. Διατηρεί τη χωρίστρα της λαμπερή και γυαλιστερή, αλλά προσθέτει και λίγο όγκο στη μέση και στις άκρες των μαλλιών της, ώστε να μην πέφτουν μονότονα στους ώμους. Κάνε και εσύ το ίδιο, τυλίγοντας μεγάλες τούφες από τα μαλλιά σου σε ένα χοντρό σίδερο κατσαρώματος για λίγα δευτερόλεπτα. Τελείωσε το χτένισμα με λίγη λακ, χωρίς όμως να το κάνεις να φαίνεται πολύ στυλιζαρισμένο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο γρήγορα μακραίνουν τα μαλλιά;

3. Βαθιά χωρίστρα στο πλάι με έντονες μπούκλες

Αν και η Μέγκαν σύντομα πρόκειται να ανήκει στη βασιλική οικογένεια, ξεκίνησε την πορεία της από το Χόλυγουντ. Και αυτό το χτένισμα σαν σταρ του σινεμά το αποδεικνύει. Με τη χωρίστρα στη μία μεριά και πίσω από το αυτί, αυτό το χτένισμα θυμίζει λίγο τη Μέριλιν Μονρόε. Δοκίμασε και εσύ αυτό το λουκ βάζοντας τα μαλλιά σου στα ρόλεϊ και ψεκάζοντας με λίγη λακ, για να αποφύγεις και πάλι την παρατεταμένη χρήση της θερμότητας, η οποία φθείρει την τρίχα.