Αναζήτηση στο Goddess.gr

Το μινιμαλιστικό trend στα νύχια που θα επικρατήσει την άνοιξη

  •  
  •  
  •  
  •  

Την άνοιξη του 2019 τα νύχια σου θα ακολουθήσουν ένα πιο απλό trend. Την μινιμαλιστική εκδοχή του μανό που «ακουμπά» το δέρμα των νυχιών σου.

Απλό και εύκολο, μπορείς να το κάνεις ακόμα και μόνη σου στο σπίτι. Απλώς, ξεκίνησε με μία διάφανη βάση μανό ή με ένα ουδέτερο μανό. Στη συνέχεια, με ένα λεπτό πινελάκι πρόσθεσε μία μικρή ποσότητα μανό με χρώμα στο σημείο που ξεκινά το νύχι σου, κατά μήκος του δέρματος της παρανυχίδας.

Δες και τις παρακάτω φωτογραφίες για να σε εμπνεύσουν ακόμα περισσότερο.

 


Νέον

Σε μία ουδέτερη βάση, η nail artist Betina Goldstein, πρόσθεσε μία μπλε neon απόχρωση στο μανικιούρ, ώστε να κερδίζει την προσοχή, αλλά να είναι ταυτόχρονα και αρκετά ήπιο σαν σύνολο.

 

Glitter

Αν νιώθεις ότι δεν θέλεις να βάψεις τα νύχια σου όλο glitter(και δεν σε κατηγορούμε), μία μικρή λωρίδα λάμψης στη βάση του νυχιού μπορεί να κάνει τη δουλειά. Και θα είναι και λιγότερο δύσκολο να το αφαιρέσεις αργότερα.

 

View this post on Instagram

 

Just enough. #oliveyourmani 💅: Hand painted nail art by @polishedby.sam + @opi Tiramisu for Two + @cndworld Naked Naïveté

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

 

 Αντίστροφο γαλλικό

Αν και τα περισσότερα μανικιούρ αυτού του είδους ξεκινούν με διάφανη βάση, μπορείς να βάλεις και μία ουδέτερη απόχρωση αν θέλεις. Και θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να προσθέσεις μία λευκή λωρίδα στη βάση του νυχιού, σαν ένα αντίστροφο γαλλικό μανικιούρ. Ιδανικό για τη δουλειά αλλά και τον καφέ με τις φίλες μετά.