Αναζήτηση στο Goddess.gr

Τα 6 πιο καυτά trends για μαλλιά με αφέλειες το 2021

  •  
  •  
  •  
  •  

Είναι επίσημο: Το 2019 είναι η χρονιά για μαλλιά με αφέλειες. Ορίστε τα 6 πιο καυτά trends για να αποφασίσεις πώς θα τις κόψεις και εσύ.

Αφέλειες σαν κουρτίνα

Μπορείς να τις σκεφτείς σαν μία πιο μακριά εκδοχή των κλασικών αφελειών που μπορεί να ήταν στη μόδα τα παλαιότερα χρόνια. Με χώρισμα στη μέση, αυτό το κούρεμα σου δίνει ευελιξία για να αφήσεις τα μαλλιά σου όπως είναι ή απλώς να τα βάλεις στην άκρη πίσω από το αυτί.

https://www.instagram.com/p/Bi7efuEBWrF/


Κοντές αφέλειες

Εμπνευσμένες ίσως από την Audrey Hepburn, αυτές οι αφέλειες είναι μάλλον η λατρεία κάθε κομμωτή που του αρέσει να κόβει κάτι παραπάνω. Ζήτησέ του να κόψει τα μαλλιά σου περίπου 2,5 και παραπάνω εκατοστά πάνω από τα φρύδια σου και να έχουν μία ελαφριά κλίση στις άκρες τους, ώστε να αγκαλιάζουν το μέτωπό σου.

View this post on Instagram

Anastasia.

A post shared by Ashley Miele (@ashleybigfun) on

Κυματιστές αφέλειες

Η απόλυτη απόδειξη ότι οι αφέλειες και οι μπούκλες μπορούν να συνυπάρξουν σε αυτό τον κόσμο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να τις κόψεις όσο τα μαλλιά σου θα είναι στεγνά, ώστε να πέφτουν φυσικά στο μέτωπό σου.

Λεπτές, αέρινες αφέλειες

Μακριές και ανάλαφρες με μυτούλες, αυτές οι αφέλειες φαίνονται πολύ σικ ειδικά αν τις συνδυάσεις με ένα ατημέλητο μακρύ καρέ σαν αυτό της Χάλι Μπέρι.

Αφέλειες στο πλάι

Επιτέλους επέστρεψαν! Οι αφέλειες στο πλάι είναι γεγονός το 2021, μόνο που τώρα είναι ελαφρώς πιο μακριές και με πιο κωνικό σχήμα για να αναμειγνύονται καλύτερα με τα υπόλοιπα μαλλιά.
Ευθείες αφέλειες

Η ηθοποιός Κόνστανς Γου μας έδειξε με τον καλύτερο τρόπο τις φρεσκοκουρεμένες τις αφέλειες πριν λίγες ημέρες στα Critics’ Choice Awards. Ίσα που ακουμπούν τα φρύδια της και με ελαφριές μυτούλες στις άκρες τους, μοιάζουν με τις κλασικές ίσιες αφέλειες, χωρίς να είναι πολύ βαριές.