Αναζήτηση στο Goddess.gr

Πώς θα επιλέξεις τα καλύτερα extensions βλεφαρίδων για το σχήμα των ματιών σου

  • 8
  •  
  •  
  •  
    8
    Shares

Αν λατρεύεις την ιδέα να φαίνονται τα μάτια σου λαμπερά προτού καν τα χείλη σου αγγίξουν την καφεΐνη, αλλά δε θέλεις να φαίνονται και υπερβολικά, σου έχουμε νέα: Τα extensions βλεφαρίδων έχουν εξελιχθεί και υπάρχουν επιλογές πλέον για διαφορετικά είδη καμπύλης αλλά και μάκρος, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μία επιλογή ξεχωριστή για το κάθε γούστο (ακόμα και για αυτές που θέλουν να φαίνονται σαν να μην φορούν μάσκαρα).

Με τόσες όμως επιλογές, ίσως είναι δύσκολο να γνωρίζεις το σωστό extension βλεφαρίδων για τον τύπο των ματιών σου. Για αυτό το λόγο, διάβασε τον παρακάτω οδηγό για να βρεις το ιδανικό για εσένα.

Εάν έχεις στρογγυλά μάτια

Αν τα μάτια σου είναι στρογγυλά σαν της Μαίρη Κέιτ Όλσεν, αυτό σημαίνει ότι συνήθως είναι φυσικά ανοιχτά και μοιάζουν σαν να είναι συνεχώς σε εγρήγορση.

Ο ιδανικός τύπος για extensions βλεφαρίδων: Μπορεί να καταλήξεις να φαίνεσαι μονίμως έκπληκτη με τα λάθος extensions, οπότε θα πρέπει να μειώσεις λίγο αυτή την έκπληξη με βλεφαρίδες σε μικρότερο μήκος και με μία πιο χαλαρή καμπύλη. Με αυτό τον τρόπο θα χαλαρώσεις το σχήμα των ματιών σου και θα επιτύχεις την τέλεια συμμετρία.

Εάν έχεις μάτια που δεν έχουν πτυχή στο καπάκι

Αν τα μάτια σου μοιάζουν με αυτά της Τζένιφερ Λόρενς, που είναι γνωστά και ως monolids, τότε δε θα έχεις μία καθορισμένη πτυχή στο καπάκι του άνω βλεφάρου.

Ο ιδανικός τύπος για extensions βλεφαρίδων: Προκειμένου να ανοίξεις λίγο τα μάτια σου και να αποκτήσεις μία παχιά γραμμή βλεφαρίδων, θα πρέπει να επιλέξεις extensions βλεφαρίδων που θα έχουν μία επίπεδη βάση και αυστηρή καμπύλη που θα ξεπετάγεται από κάτω από το καπάκι, σηκώνοντας τη γραμμή των βλεφαρίδων και κάνοντας τα μάτια σου να φαίνονται πιο φωτεινά και πιο πλατιά.

Εάν έχεις αμυγδαλωτά μάτια

Αν τα μάτια σου θυμίζουν αυτά της Ριάνα, τότε θα έχουν δύο φορές μεγαλύτερο πλάτος από ύψος, ενώ αυτό είναι και το πιο συνηθισμένο σχήμα ματιών.

Ο ιδανικός τύπος για extensions βλεφαρίδων: Θα χαρείς να μάθεις ότι αυτό θεωρείται ως το πιο συμμετρικά σωστό σχήμα ματιού και μπορεί να υποστηρίξει σχεδόν οποιοδήποτε στυλ βλεφαρίδας και αν επιλέξεις. Αν, λοιπόν, αυτό που θέλεις είναι να επιμηκύνεις το φυσικό σχήμα των βλεφαρίδων σου, μπορείς να επιλέξεις ένα extension με κλίση cat-eye(σαν το γατίσιο μάτι) ή μπορείς να βάλεις βλεφαρίδες που ανοίγουν λίγο τα μάτια, αν θέλεις να φωτίσεις τα χαρακτηριστικά σου.

Διάβασε ακόμα: Τα 4 καλύτερα κουρέματα για να κρύβεις τις ατέλειες