Αναζήτηση στο Goddess.gr

Αυτές τις συμβουλές για το eyeliner πρέπει να τις δοκιμάσεις

 • 3
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

Μήπως περνάς ατελείωτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη μέχρι να τελειοποιήσεις τη γραμμή στο eyeliner σου; Όχι πια.

Αυτές οι εποχές ανήκουν στο παρελθόν, αφού ήρθε η ώρα να μάθεις κάποιους εύκολους τρόπους να βάζεις σωστά το eyeliner σου, γιατί δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζεις τη διαφορά ανάμεσα στο μολύβι, το τζελ και το υγρό eyeliner

Για ένα τέλειο γατίσιο μάτι, δεν αρκεί να βρεις ένα απλό μολύβι. Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι eyeliner:

 1. Μολύβι: Είναι ματ και εύκολο στην εφαρμογή, ο ιδανικός δηλαδή τύπος για αρχάριους. Δεν απλώνεται τόσο εύκολα όσο το τζελ ή το υγρό, αλλά μπορείς απλά να σβήσεις τα λάθη για ένα smoky eye.
 2. Τζελ: Τα τζελ συνήθως έχουν ματ υφή και μπορείς να τα απλώσεις πολύ απαλά. Επίσης, χρησιμοποιούνται τόσο για λεπτές όσο και για πιο παχιές γραμμές.
 3. Υγρό: Ιδανικό για αυτές που θέλουν ακρίβεια στις γραμμές τους. Αν το βάλεις σωστά, μπορείς να δημιουργήσεις μία πολύ λεπτή γραμμή αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για πιο παχιές γραμμές.

Χρησιμοποίησε ένα μολύβι eyeliner σαν οδηγό για το υγρό eyeliner

Αν πραγματικά δίνεις μάχη κάθε φορά με το υγρό eyeliner αλλά θέλεις να πετύχεις ένα άψογο αποτέλεσμα, δοκίμασε να ζωγραφίσεις με ένα μολύβι αρχικά τη γραμμή και χρησιμοποίησέ την σαν οδηγό για το υγρό eyeliner.

https://www.instagram.com/p/BPAX5BGBr87/?hl=el&tagged=eyelinertape

Κολπάκι για το τζελ eyeliner

Αν θέλεις να κάνεις ένα τολμηρό και δραματικό λουκ, το τζελ πρέπει να είναι η επιλογή σου. Αν δεν έχεις όμως κάποιο μαζί σου, μπορείς να φτιάξεις εύκολα ζεσταίνοντας λιγάκι με έναν αναπτήρα το μολύβι σου. Έπειτα, μπορείς να κάνεις τη γραμμή σου είτε με το μολύβι είτε χρησιμοποιώντας μία μικρή βούρτσα με γωνία.

Χρησιμοποίησε λίγο σελοτέιπ για ένα τέλειο γατίσιο μάτι

Κόψε ένα κομμάτι σελοτέιπ, κόλλησέ το και τράβηξέ το πολλές φορές σε μία καθαρή επιφάνεια μέχρι να χάσει λίγο την κόλλα του και βάλ΄το στη γωνία του ματιού σου σαν οδηγό. Ζωγράφισε απαλά κατά μήκος της ταινίας τη γραμμή του eyeliner και θα δημιουργήσεις το ιδανικό γατίσιο μάτι.