Αναζήτηση στο Goddess.gr

5 πράγματα που τον εκνευρίζουν κι ας μη στο δείχνει

  • 6
  •  
  •  
  •  
    6
    Shares

Υπάρχουν μερικά πράγματα που οι άντρες μισούν όσο τίποτα στον κόσμο. Το Goddess.gr σου αποκαλύπτει μερικά απο αυτά και σου δίνει μικρά tips περί σχέσεων. Διάβασε τους πέντε κάνόνες και προσπάθησε να μετριάσεις συμπεριφορές που τον εκνευρίζουν κι ας μη το δείχνει. Φυσικά σωστή συνταγή δεν υπάρχει διότι όλοι οι άνθρωπου είμαστε διαφορετικοί αλλα ίσως κάποια πράγματα να σε βοηθήσουν και να τα προσαρμόσεις στη σχέση σου.

Κανόνας no1: Μη του συμπεριφέρεσαι σαν παιδί

Μη του συμπεριφέρεσαι λες και είναι κανα παιδάκι, υποδικνείοντάς του συνέχεια όλα όσα έχει να κάνει. Χρειάζεται κι αυτό αλλά οχι όλη την ώρα. Προσπάθησε να του θυμίζεις όλα όσα αμελεί με όμορφο τρόπο χωρίς να τον προσβάλεις.

Κανόνας no2: Οι άντρες μισούν τη μουρμούρα

Η γκρίνια κι η μουρμούρα, ειδικά η κρεβατομουρμούρα ή οι υποδείξεις την ώρα του φαγητού είναι ότι χειρότερο για έναν άνδρα. Και φυσικά, μη το κάνεις δια τηλεφώνου αν βρίσκεται με φίλους ή ακόμη χειρότερα αν βλέπει μπάλα με την αγαπημένη του ομάδα. Είναι πραγματικά ότι χειρότερο για έναν άνδρα. Μην εκπλαγείς αν ξεσπάσει καβγάς για ένα απλό παράπονο ή κάτι το ανούσιο.

Κανόνας no3: Μη ξεσπάς τα νεύρα σου πάνω του

Αχ αυτές οι ορμόνες φέρνουν ένταση και τις πιο πολλές φορές τα νεύρα σου ξεσπούν πάνω του. Προσπάθησε τις ημέρες του μήνα να διαχειρίζεσαι την ένταση που νιώθεις.

Κανόνας no4: Άσε του χώρο

Όπως κι εσύ έτσι κι αυτός θέλει σίγουρα να βγεί με τους φίλους του να πεί τα δικά του και φυσικά δεν μπορεί να είναι συνέχεια κολλημένος πάνω σου. Όπώς και εσύ θες να βγαίνεις με τις φίλες σου, έτσι κι αυτός θέλει να ξεφύγει απο την καθημερινότητα. Δώσε του λοιπόν χρόνο και χώρο για να μη νιώθει εγκλωβισμένος.

Κανόνας no5: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι

Μαγείρευέ του τα αγαπημένα του φαγητά γιατί ως γνωστόν ο έρωτας περναεί απο το στομάχι και καταλήγει στο κρεβάτι ευχαριστημένος. Είναι από τους πιο παραδοσικούς αλλά και αλάνθαστους τρόπους για να τον κάνεις να λιώνει για εσένα!