Αναζήτηση στο Goddess.gr

Τα καλύτερα μηνύματα αγάπης

 • 1
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Tο Goddess.gr σου δίνει ιδέες για να γιορτάζεις τον έρωτά σου καθημερινά εκφράζοντας τα συναισθήματά σου με τον πιο γλυκό τρόπο, λεκτικά ή με ραβασάκια.

Τα καλύτερα μηνύματα αγάπης

Πόσες φορές ψάχνεις τις σωστές λέξεις για να εκφράσεις αυτό που νιώθεις αλλά δε ξέρεις πώς να το κάνεις; Φοβάσαι μήπως κάτι που γράψεις ακουστεί υπερβολικό ή πομπώδες ή απλά δε σου έρχεται τίποτα στο μυαλό; Αν ψάχνεις για έμπνευση σου δίνουμε μερικές ιδέες. Αν πάλι είσαι διστακτική, να σου υπενθυμίσουμε πως τα συναισθήματα καλό είναι να εκφράζονται και αυτό είναι το κλειδί για μια πετυχημένη σχέση. Ιδού μερικές προτάσεις για άκρως ερωτικά ραβασάκια χωρίς υπερβολές και φανφάρες αλλά όλο νόημα και συναίσθημα. Μπορείς να εμπνευστείς και να διαμορφώσεις το δικό σου ραβασάκι, στο στιλ και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι. Γιατί πάνα απ΄όλα ένα ερωτικό μήνυμα είναι προσωπική υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έρωτας με την πρώτη ματιά: Μύθος ή αλήθεια;


Ιδέες για μικρά ραβασάκια

«Είσαι το συναίσθημα που δεν θέλω ποτέ να χάσω».
«Σε περίπτωση που ξέχασα τελευταία να στο πω: Σ ‘αγαπώ».
«Είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί και θέλω να το ξέρεις.»
«Χαίρομαι που είσαι δίπλα μου»
«Θυμάμαι σαν σήμερα πώς ένιωσα την ημέρα που σε γνώρισα»
«Είσαι ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου! Σ’ αγαπάω!»
«Εάν διαβάσεις το μήνυμά μου, μου χρωστάς ένα φιλί»
«Καλημέρα! Η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί και εσύ είσαι δίπλα μου»Τι να προσέξεις

 • Ένα ραβασάκι δε χρειάζεται να είναι περίτεχνο, ούτε πομπώδες. Προσπάθησε να εστιάσεις στην ουσία και στο συναίσθημα και να πεις την αλήθεια σου αν θέλεις να είναι πετυχημένο.
 • Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Λίγα και καλά! Μη γράφεις κάτι μόνο και μόνο επειδή ακούγεται ωραίο.
 • Μην το κάνεις στα πρόχειρα και δώσε έμφαση στη λεπτομέρεια. Γράψε καθαρά, γιατί όχι καλλιγραφικά και δώσε πινελιές ρομαντισμού στο χαρτί με σκίτσα, καρδιές ή ότι άλλο φανταστείς.