Αναζήτηση στο Goddess.gr

Έξυπνοι τρόποι για να μη χάσεις τις φίλες σου μετά το γάμο

  •  
  •  
  •  
  •  

Η αλήθεια είναι πως μετά το γάμο, ειδικά αν έρθει και η έλευση ενός παιδιού, η άλλοτε κολλητή σχέση με τις φίλες μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Κι όμως υπάρχει τρόπος να διατηρήσεις την καλή σχέση σου με τις φίλες σου με μικρές τροποποιήσεις. Το Goddess.gr σου δίνει μερικές συμβουλές. Ιδού μερικοί δοκιμασμένοι τρόποι για να κρατήσεις ζωντανή μια φιλία ακόμη και μετά το γάμο.

Καθιερώστε έξοδο αλά 50-50

Μπορεί ως ελεύθερη να απέφευγες το πρόγραμμα, πλέον όμως μάλλον είναι κάτι που καλό είναι να επιδιώξεις αν δε θέλεις να χαθείς από την παρέα σου. Προγραμματίστε μια συνάντηση σε κάποια σταθερή ημέρα μέσα στο μήνα, για παράδειγμα το πρώτο ή το τελευταίο σαββατοκύριακο κάθε μήνα και καθιερώστε έξοδο, πρωινή ή βραδινή δεν έχει σημασία. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη. Θυμήσου την καθιερωμένη έξοδο της αντροπαρέας από την τηλεοπτική σειρά 50 -50.

Ραντεβού για μποτέ

Το κομμωτήριο, το μανικιούρ ή μια περιποίηση προσώπου είναι μια καλή ευκαιρία για συνάντηση με τις κολλητές. Ο χρόνος, ειδικά αν εργάζεσαι είναι περιορισμένος οπότε το να κλείσετε μαζί ραντεβού για περιποίηση ή μιας ημέρας σπα είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθείτε κατά το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Έρευνα: Εσύ και η κολλητή σου έχετε τα ίδια εγκεφαλικά κύματα!

Βγείτε μαζί για τις εξωτερικές δουλειές

Οι αγγαρείες και οι εξωτερικές δουλειές γίνονται ευχάριστα συνοδεία φίλων. Κανονίστε ραντεβού για να κάνετε μαζί τα ψώνια της εβδομάδας, να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σε τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες. Εάν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτόν το χρόνο για να περάσετε λίγη παραπάνω ώρα μαζί, γιατί να μη το κάνετε;

Βρείτε άλλους τρόπους επικοινωνίας

Η επικοινωνία δε γίνεται μόνο μέσω τηλεφώνου. Στη σημερινή εποχή υπάρχουν τόσοι τρόποι επικοινωνίας, μέσω διαδικτύου κι άλλων εφαρμογών που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την επαφή, ακόμη κι αν δεν μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο. Και το καλό με αυτές τις μορφές επικοινωνίας είναι πως μπορείς να απαντάς ετεροχρονισμένα, όταν σου μένει ελεύθερος χρόνος.
.