Αναζήτηση στο Goddess.gr

4 λόγοι για να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία

  • 6
  •  
  •  
  •  
    6
    Shares

Ο πρώην σύντροφός σου έχει δείξει σαφώς την πρόθεσή του να τα ξαναβρείτε μετά το χωρισμό αλλά εσύ έχεις δεύτερες σκέψεις; Δεν είναι σίγουρη αν μια πιθανή επανασύνδεση είναι καλή ιδέα; Οι αμφιβολίες σου είναι άραγε βάσιμες; Υπάρχουν 4 σημάδια που σου δείχνουν πως η σχέση σας αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Ποιά είναι αυτά; Το Goddess.gr ανοίγει το θέμα επανασύνδεση.

Υπάρχει αγάπη κι αυτή υπερισχύει

Ο πρώτος παράγοντας που οφείλεις να εξετάσεις είναι τα αισθήματά σου για εκείνον αλλά και τους λόγους για τους οποίους θα επέστρεφες σε αυτή τη σχέση. Σε αυτή σου την ενδοσκόπηση καλό είναι να μη συμπεριλάβεις υλικά αγαθά. Προσπάθησε να θυμηθείς πώς ένιωθες μέσα στη σχέση και κατά πόσο ο άνθρωπος αυτός σε έκανε να νιώθεις ασφάλεια και στοργή ή αντίθετα σου δημιουργούσε διαρκώς ανησυχία και σε γέμιζε με αμφιβολία. Αν η αγάπη υπέρισχύει αυτό είναι σίγουρα ένας καλός λόγος επανασύνδεσης.

Το πρόβλημα δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρό

Ένας άλλος παράγοντας που καλό είναι να εξετάσεις είναι οι λόγοι του χωρισμού. Ήταν κάτι τόσο σοβαρό που δε θα άξιζε ο άνθρωπος αυτός δεύτερη ευκαιρία ή τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή εξαιτίας εγωισμού και πείσματος; Αν το αίτιο του χωρισμού είναι ασήμαντο ίσως αυτή η σχέση να μην έχει κλείσει τον κύκλο της.

Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους

Τα όμορφα λόγια όλοι τα αγαπούν αλλά οι πράξεις είναι αυτές που εν τέλει έχουν σημασία. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από τις υποσχέσεις ή γλυκόλογα και να αξιολογήσεις αν πραγματικά ο άνθρωπος αυτός έχει συνέπεια λόγων και πράξεων. Αν η μεταμέλεια είναι ειλικρινής και συνοδεύεται από πράξεις, αυτό είναι κάτι που οφείλεις να εξετάσεις.

Είσαι αποφασισμένη να προσπαθήσεις

Το βασικό συστατικό επιτυχίας σε μια επανασύνδεση είναι η προσπάθεια και η υπομονή. Δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία σε μια σχέση που διακόπηκε άδοξα, στην πραγματικότητα, εσύ κι ο σύντροφός σου αποφασίζετε να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα, κάτι που γίνεται μόνο με προσπάθεια, επιμονή και ειλικρίνεια. Το ζητούμενο είναι κατά πόσο είσαι διατεθειμένη να μπεις σε αυτή τη διαδικασία.