Αναζήτηση στο Goddess.gr

5 πράγματα που κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια πριν κοιμηθούν

  • 5
  •  
  •  
  •  
    5
    Shares

Όσα λέμε κι όσα κάνουμε πριν κοιμηθούμε είναι πιο σημαντικά απ΄όσο νομίζουμε. Το άθροισμα μάλιστα των θετικών κινήσεων και τον πράξεων αγάπης είναι αυτό που δημιουργεί δέσιμο στο ζευγάρι. Ποιο είναι το μυστικό των ευτυχισμένων ζευγαριών; Το σίγουρο είναι ένα: η ευτυχία δεν έρχεται ουρανοκατέβατη αλλά χτίζεται βήμα – βήμα.

Μιλάς με το σύντροφό σου πριν πας για ύπνο;

Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια πριν κοιμηθούν. Δοκίμασε τη συνταγή αλλά προσοχή μην καταλήξεις με κρεβατομουρμούρα. Το τελευταίο θα είναι ότι χειρότερο.

Άσε στην άκρη κινητά τηλέφωνα και συσκευές

Ξαπλώνετε στο κρεβάτι ή στον καναπέ και ασχολείστε κι οι δύο με το τάμπλετ ή το κινητό; Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τακτική. Αν πραγματικά σέβεσαι τον άνθρωπό σου κι αν θέλεις η σχέση σας να βασίζεται σε γερά θεμέλια, φρόντισε να του δίνεις τη δέουσα προσοχή. Δεν έχει σημασία αν μιλάτε ή αν απλά κάθεστε αγκαλιασμένοι. Το ζητούμενο είναι να μην παρεμβάλλεται κανένας και τίποτα ανάμεσά σας. Στην τελική είναι απαραίτητο να παίζεις με το κινητό την ώρα που βλέπεις ταινία ή πριν ξαπλώσεις για ύπνο; Δεν είναι μόνο ένα τρίτο πρόσωπο αλλά και η τεχνολογία που μπορεί να σας αποξενώσει.

Γελάστε με την ψυχή σας

Η ώρα πριν τον ύπνο είναι η καταλληλότερη για να συζητήσετε αστεία σκηνικά της ημέρας, να γελάσετε και να ξεχαστείτε. Βοηθάει στην ανακούφιση από την ένταση και το δέσιμο του ζευγαριού.

Απολαμβάνεις τη συντροφιά του;

Το ουσιαστικό στη ζωή των ευτυχισμένων ζευγαριών είναι πως περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί. Δώσε σημασία στις λεπτομέρειες, γίνε εφευρετική και δημιούργησε τη μαγεία στη σχέση. Μια αγκαλιά πριν τον ύπνο ή ακόμη και ένα παιχνίδι θα σας αποφορτίσουν και θα αναζωογονήσουν τη σχέση.

Κάνετε έρωτα;

Έχουμε την τάση να θεωρούμε δεδομένο ότι τα ζευγάρια κάνουν τακτικά σεξ. Ισχύει; Η αλήθεια είναι πως τα ευτυχισμένα ζευγάρια βρίσκουν το χρόνο για τρυφερές κι ερωτικές στιγμές,όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά τους.