Αναζήτηση στο Goddess.gr

Η γκρίνια των διακοπών και πώς θα την αποφύγεις

  • 6
  •  
  •  
  •  
    6
    Shares

Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για ξενοδοχεία και πακέτα διακοπών; Ρωτάς όπου βρεθείς κι όπου σταθείς φίλους και γνωστούς να σου προτείνουν μέρη για να παραθερίσεις; Η αλήθεια είναι πως οι διακοπές, όσο ευχάριστες κι αν είναι, άλλους τόσους κινδύνουν κρύβουν.

Δεν είναι τυχαίο που πολλά καβγαδάκια ξεσπούν κατά την οργάνωση των διακοπών ή και κατά τη διάρκεια. Το Goddess.gr σου αποκαλύπτει όλα όσα εκνευρίζουν έναν άνδρα και σου δίνει μερικά tips για να γλιτώσεις τη γκρίνια των διακοπών.

Μη τον γειώνεις

Μίλα με τον σύντροφό σου κι άκου τις προτάσεις του αντί να τις γειώνεις αν δε θέλεις να σε αφήσει να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα. Σε αντίθετη περίπτωση αυτός θα νιώσει πως δεν υπολογίζεις τη γνώμη του κι εσύ θα επωμιστείς όλη την κούραση και το άγχος της οργάνωσης μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Δώσε του να καταλάβει τι ακριβώς ψάχνεις για τις διακοπές σας, ακούγοντας όμως και τη δικιά του οπτική για να βρείτε μια λύση κάπου στη μέση. Είναι κρίμα να μην περάσετε κι οι δύο εξίσου όμορφα αυτές τις λίγες ημέρες του χρόνου που έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε μαζί.

Διακοπές = ξεκούραση

Τι σημαίνει διακοπές; Μπορεί για εσένα να σημαίνει κοιμάμαι ελάχιστα και γυρίζω ολόκληρο το νησί μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο αλλά για κάποιον άλλο πιθανότατα η λέξη να σημαίνει ξεκούραση, χαλάρωση και αργούς ρυθμούς. Προσπάθησε να αφουγκραστείς τις ανάγκες του συντρόφου σου και να βρείτε μια κοινή γραμμή.

Ψώνια: αυτός ο εφιάλτης

Σίγουρα στα νησιά οι αγορές έχουν άλλη αίσθηση. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως ο σύντροφός σου οφείλει να περάσει το μαρτύριο αν εσένα ξαφικά σε τσιμπήσει μύγα τσετσέ και θέλεις ξαφνικά να αγοράσεις παρεό που να δυνδιάζεται και με τα έξι διαφορετικά μαγιό που έχεις πάρει μαζί σου για μια εβδομάδα διακοπών.

Μην με ξυπνάς από τις 6

Αν δε θέλεις το γνωστό τραγούδι από τα στρουμφάκια να του γίνει βιωματικό, αντί να τον ξυπνάς από τα άγρια χαράματα, άσε τον να κοιμηθεί λίγο παραπάνω. Σε διακοπές είστε, δε χρειάζεται άγχος για να προλάβετε να γυρίσετε όλα τα αξιοθέατα του μέρους που βρίσκεστε. Στην τελική κάντε λίγη ώρα λιγότερο μπάνιο στη παραλία για να προλάβετε γιατι και η οδήγηση χρειάζεται ξεκούραση.

Άσε τον να φάει ότι θέλει

Όλες οι εποχές είναι κατάλληλες για δίαιτα κι όλες οι περίοδοι εκτός από τις γιορτές και τις διακοπές: Ασε τιν να φάει ότι θέλει και όσο θέλει γιατί το σώμα χρειάζεται τροφή για να ξεκουραστεί. Έτσι κι αλλιώς μην φοβάσαι, αν πάρει κιλά θα τα κάψει στις διακοπές μαζί σου.