Αναζήτηση στο Goddess.gr

The game of love: Όταν δε λέει σ΄ αγαπώ αλλά το δείχνει

  • 2
  •  
  •  
  •  
    2
    Shares

Όταν υπάρχει αληθινή αγάπη δε χρειάζονται απαραίτητα τα λόγια να να εκφραστεί. Υπάρχουν τόσοι τρόποι για να μεταφερθούν αυτά τα μαγικά vibes του έρωτα χωρίς καν να ξεστομίσει κανείς τη φράση “σ’ αγαπώ”. Ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι; Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι τα κόλπα, ούτε τα παιχνίδια σαγήνης προς κάθε κατεύθυνση αυτά που κερδίζουν στο παιχνίδι της αγάπης. Στο Goddess.gr σκεφτήκαμε μερικούς μόνο από αυτούς τους τρόπους εκδήλωσης αγάπης και στους παρουσιάζουμε.

Ειλικρίνεια το Α και το Ω

Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη στρατηγική, ειδικά όταν αναφερόμαστε στα συναισθήματα. Δε χρειάζεται να φωνάζει “σ’ αγαπώ” όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Η αγάπη και η ειλικρίνειά του μπορεί να εκδηλωθεί με πολλούς τρόπους. Αν περνάει χρόνο μαζί σου, δίνει σημασία στα λόγια σου και τις ανάγκες σου και αν πάνω απ΄ όλα τα λόγια του συμφωνούν με τις πράξεις του, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία. Αυτός ο άνδρας σε αγαπά και σε υπολογίζει.

Μιλάει με τα μάτια

Μερικές φορές τα μάτια μεταφέρουν όλα όσα η γλώσσα αποτυγχάνει να μεταδώσει με τις λέξεις. Παρατήρησε το βλέμμα του, το πώς σε κοιτάει κι αν διαστέλλονται οι κόρες των ματιών του και θα λάβεις την απάντησή σου. Ο έρωτας κι ο βήχας λέει μια λαϊκή παροιμία δεν κρύβονται. Φαίνονται από μακριά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Power of Love tips για να βρεις το άλλο σου μισό

Σου στέλνει τρυφερά μηνύματα

Την εποχή της τεχνολογίας η επικοινωνία είναι κατά πολύ ευκολότερη. Δε χρειάζονται ταχυδρομικά περιστέρια για να φτάσει ένα μήνυμα αγάπης στον αποδέκτη. Ένα φλογερό μήνυμα γεμάτο χιούμορ και τρυφεροί χαιρετισμοί σε καθημερινή βάση δείχνουν τα συναισθήματά του για εσένα.

Σου στέλνει λουλούδια χωρίς να γιορτάζετε κάτι

Ακούγεται κλισέ αλλά πώς να το κάνουμε, τα λουλούδια αγγίζουν την ψυχή μιας γυναίκας κι αυτό οι άντρες το γνωρίζουν καλά. Ένα μπουκέτο με όμορφα άνθη είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μεταφέρει το μήνυμά του κι όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι καθαρά ερωτικό.