Αναζήτηση στο Goddess.gr

Τα βραχιόλια αστραγάλου έχουν έρθει και πάλι στη μόδα (αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεσαι)

  • 3
  •  
  •  
  •  
    3
    Shares

Ανάμεσα στα αθλητικά πλατφόρμα και στην τσάντα ζώνη, οι τάσεις της δεκαετίας του ’90 έχουν επιστρέψει το 2018 για να πάρουν την εκδίκησή τους. Το επόμενο στυλ που περιμένει στη γωνία είναι τα βραχιόλια αστραγάλου.

Και είμαστε μέσα στο μυαλό σου: Τα βραχιολάκια για τα πόδια θα πρέπει να παραμείνουν στις σχολικές αναμνήσεις μαζί με τα κοτλέ και τα νέον μπλουζάκια.

Αυτό που πρέπει να καταφέρεις, όμως, είναι να επιλέξεις το σωστό είδος βραχιολιού για να το ταιριάζει με τη φετινή μόδα. Το 2018 απαιτεί ένα βραχιόλι που θα αποτελεί έναν κομψό και διακριτικό τρόπο να προσθέσεις αξεσουάρ στο σύνολό σου. Καλύτερα να διαλέξεις λεπτές αλυσιδούλες σε χρυσή απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/BhU4bTxhi1c/?tagged=anclebracelet

Όσον αφορά το θέμα του στυλ, μπορείς να φορέσεις το βραχιόλι αστραγάλου όπως θα φορούσες ένα οποιοδήποτε άλλο κόσμημα, οπότε μην το παρακάνεις. Ένας ωραίος συνδυασμός είναι να το φορέσεις με κομμένο τζιν και ένα παπούτσι σε ουδέτερο χρώμα, ώστε να δείχνει σοφιστικέ. Ένας άλλος ωραίος ανοιξιάτικος συνδυασμός είναι με ένα φορεματάκι και λευκά αθλητικά, ώστε να δώσεις λίγη λάμψη στον αστράγαλό σου και να κάνεις πιο νεανική την εμφάνισή σου.

Αυτό που λέμε ουσιαστικά είναι να μην βιαστείς να το αποδοκιμάσεις.