Αναζήτηση στο Goddess.gr

Πώς θα διαλέξεις τη σωστή πένσιλ φούστα για τον σωματότυπό σου

  • 9
  •  
  •  
  •  
    9
    Shares

Οι πένσιλ φούστες είναι τέλειες, όταν φοριούνται σωστά. Και ομολογουμένως, η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βρεις την ιδανική που θα ταιριάζει στο σώμα σου. Εκεί χρειάζεσαι τη βοήθειά μας. Είτε είσαι μικροσκοπική είτε έχεις καμπύλες, συνέχισε να διαβάζεις για να δεις το καλύτερο στυλ για να διαλέξεις.

Εάν είσαι μικροσκοπική, διάλεξε μία ψηλόμεση πένσιλ φούστα

Μπορεί, αν δεν είσαι και τόσο ψηλή, να αποφεύγεις οτιδήποτε τελειώνει στο γόνατο ή στη γάμπα, επειδή φοβάσαι μήπως σε κονταίνει. Αλλά, μία ψηλόμεση φούστα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Η μέση σου θα φαίνεται ότι αρχίζει πιο ψηλά από το πραγματικό και με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να προσθέσεις μάκρος στο σώμα σου και να δείχνεις ψηλότερη.

https://www.instagram.com/p/BgFgQxKFRUd/?tagged=pencilskirt

 


Εάν είσαι ψηλή, διάλεξε μία μίντι πένσιλ φούστα

Επίλεξε μία μίντι πένσιλ φούστα εάν θέλεις τα πόδια σου να φαίνονται ακόμα πιο μακριά. Σου λεπταίνει τη μέση και τους γοφούς, αλλά αντί να σου κόβει το ύψος στα γόνατα, επιμηκύνει τα πάντα μέχρι τη γάμπα.

 

Εάν έχεις σωματότυπο κλεψύδρα, δοκίμασε μία πένσιλ φούστα με τύπωμα

Οι διαστάσεις σου πραγματικά φτιάχτηκαν για αυτό το είδος φούστας. Επίλεξε μία φούστα με έντονο τύπωμα ή κάποιο περίεργο ύφασμα, προκειμένου να τονίσεις τη μικρή μέση σου και τους πιο γεμάτους γοφούς σου.

 Εάν έχεις λιγότερες καμπύλες, μία πένσιλ φούστα που τυλίγεται γύρω από το σώμα σου είναι η ιδανική

Για όσες δεν έχουν τις ιδανικές διαστάσεις σε μέση και γοφούς για να υποστηρίξουν εκατό τοις εκατό μία τέτοια πένσιλ φούστα, υπάρχουν οι φούστες που μοιάζουν σαν να διπλώνουν και διαγράφουν τη μέση, αλλά δημιουργούν και την ψευδαίσθηση των καμπύλων στα σημεία που πρέπει, χάρη στο ασύμμετρο σχήμα τους.