Αναζήτηση στο Goddess.gr

Oδηγός για να διαλέξεις τον ιδανικό σκελετό γυαλιών σύμφωνα με το πρόσωπό σου

  • 12
  •  
  •  
  •  
    12
    Shares

Oδηγός για να διαλέξεις τον ιδανικό σκελετό γυαλιών σύμφωνα με το πρόσωπό σου αλλά και το σχήμα που έχει αυτό.

Για τετράγωνο σχήμα προσώπου: Λεπτός, στρογγυλός σκελετός

Ένα τετράγωνο πρόσωπο έχει χαρακτηριστικά με γωνίες, όπως η γραμμή του σαγονιού που προεξέχει και ένα πιο ευρύ μέτωπο. Προκειμένου να προσθέσεις διαστάσεις και να απαλύνεις αυτά τα χαρακτηριστικά είναι καλύτερο να επιλέξεις σκελετούς που έρχονται σε αντίθεση με τις γωνίες σου. Για αυτό το λόγο, προτείνει σκελετούς που είναι πιο καμπυλωτοί και στρογγυλοί όπως επίσης και λεπτοί.

https://www.instagram.com/p/BiXGiKggVwA/?tagged=roundsunglasses

 

Για στρογγυλό σχήμα προσώπου: Ρετρό, cat-eye σκελετός

Ένα στυλ γυαλιών που κολακεύει ένα στρογγυλό πρόσωπο είναι ο cat-eye σκελετός με παχύτερες άκρες. Η νεανικότητα των στρογγυλών προσώπων εξισορροπείται με τους έντονους, γεωμετρικούς και με γωνίες σκελετούς.  στρογγυλάδα των προσώπων αυτών κολακεύεται από έναν πιο παχύ σκελετό, ιδιαίτερα στο επάνω μέρος, όπως έχουν συνήθως τα γυαλιά σε cat-eye στυλ. Επίσης, τα γυαλιά που έχουν πλατύτερους φακούς αντί για ψηλούς είναι καλύτερα γιατί δεν ακουμπάνε πάνω στα μάγουλά σου.

https://www.instagram.com/p/BiR8F_FFCGL/?tagged=cateyesunglasses

 

Για πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς: Ορθογώνιος σκελετός, σε αποχρώσεις της ταρταρούγας

Όσοι έχουν πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς χαρακτηρίζονται από ψηλά ζυγωματικά και έντονα κωνική γραμμή σαγονιού. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι έχουν και μακρύτερο πηγούνι και φαρδύ μέτωπο. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να ψάχνεις για σκελετούς που είναι πλατύτεροι από το μέτωπό σου, γιατί θα σου ταιριάζουν καλύτερα. Όσοι έχουν πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς θα πρέπει να αναζητούν παχύτερους σκελετούς στο κάτω μέρος για να έρχονται σε ισορροπία με το στενό τους πηγούνι.

 

Για οβάλ σχήμα προσώπου: Λεπτός, στρογγυλός σκελετός

Όσοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είναι λίγο πιο τυχεροί αφού τους ταιριάζει οποιοσδήποτε σκελετός, γιατί τα οβάλ πρόσωπά τους έχουν σχεδόν τις τέλειες αναλογίες. Οι στρογγυλοί σκελετοί ή αυτοί των πιλότων κολακεύουν τα οβάλ πρόσωπα γιατί είναι ελαφριά πλατύτεροι από το φαρδύ σημείο του προσώπου και τονίζουν όλα τα χαρακτηριστικά του.

https://www.instagram.com/p/BgrNrPOhShq/?tagged=raybanglasses

Για κάθε σχήμα προσώπου: Σκελετός με γωνίες, σε απαλή απόχρωση της ταρταρούγας

Εάν ανήκεις σε αυτούς που δεν υπακούν σε κανόνες ή δεν είσαι 100% σίγουρη σε ποια κατηγορία από τις παραπάνω ανήκεις. Με ένα τέτοιο σκελετό είναι δύσκολο να κάνεις λάθος επιλογή, αφού το ελαφρύ χρώμα της ταρταρούγας ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις αποχρώσεις δέρματος και σε όλα τα χρώματα μαλλιών.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα πιο μοντέρνα γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι 2018