Αναζήτηση στο Goddess.gr

Η μοναδική στιλιστική λεπτομέρεια που άλλαξε εντελώς η Μέγκαν Μαρκλ μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι

  • 2
  •  
  •  
  •  
    2
    Shares

Όπως μάλλον δε θα γνώριζες, υπάρχει μία και μόνη στιλιστική λεπτομέρεια που άλλαξε εντελώς η Μέγκαν Μαρκλ μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι: την τσάντα της. Οι «βασιλικές τσάντες» είναι κάτι παραπάνω από απλές τσάντες και η Μέγκαν Μαρκλ έχει σίγουρα σπάσει το πρωτόκολλο με τις επιλογές της. Αξίζει να δούμε λίγο το χρονικό της τσάντας της Μέγκαν.

https://www.instagram.com/p/Bk0VEzhlRrA/?hl=el&tagged=meghanmarkle

 

Σύμφωνα με το Harper’s Bazaar, «Η βασίλισσα και η δούκισσα του Κέιμπριτζ συχνά κυκλοφορούν με τσάντες φακέλους ή με μικρά λουράκια, τι οποίες συχνά κρατούν και με τα δύο τους χέρια, για να αποφύγουν να χαιρετούν δια χειραψίας άτομα με τα οποία μπορεί να νιώθουν άβολα».

Η Μέγκαν, τουλάχιστον πριν τον γάμο της, συχνά φορούσε τσάντες με μεγάλο λουράκι που τις επέτρεπαν να έχει και τα δυο της χέρια ελεύθερα. Αλλά, τουλάχιστον σε 3 περιστάσεις από τότε που παντρεύτηκε, έχει προτιμήσει φακέλους και σχέδια με μικρά λουράκια.

 

Ένας στυλίστας εξηγεί στη Daily Mail ότι αυτό συμβαίνει λόγω των νέων απαιτήσεων της θέσης που έχει στη βασιλική οικογένεια. «Πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Μέγκαν είχε σίγουρα μία πιο χαλαρή και καθημερινή αίσθηση του στυλ. Τώρα που είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, πρέπει να προσαρμόσει το στυλ της αναλόγως. Πιστεύω ότι η Μέγκαν έχει πάρει και κάποια έμπνευση από την Κέιτ Μίντλετον, αλλά έχει προσθέσει και την προσωπική της πινελιά σε αυτήν. Οι φάκελοι φαίνονται πολύ πιο κομψοί και προσθέτουν ένα πιο παραδοσιακό και κλασικό, βασιλικό στυλ στην εμφάνισή της».

 

Εκτός από το όλο θέμα με τα ελεύθερα χέρια, ο στυλίστας προσθέτει και το γεγονός ότι οι πιο πρόσφατες τσάντες της Μέγκαν προέρχονται από διάσημους σχεδιαστές, όπως οι Givenchy και Wilbur & Gussie, σε σχέση με τις πιο απλές μάρκες που προτιμούσε προηγουμένως.