Αναζήτηση στο Goddess.gr

5 style tips της Meghan Markle που δεν γνωρίζεις… ακόμα!

 • 1
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Η Μέγκαν Μαρκλ αποτελεί έμπνευση για πολλές γυναίκες που θέλουν να έχουν στυλ. Δες τα 5 style tips της που ίσως δεν έχεις ακούσει μέχρι τώρα.

 1. Η Μέγκαν δεν δέχεται ποτέ δωρεάν ρούχα.

Όταν η Μέγκαν ήταν ηθοποιός στο Χόλυγουντ μάλλον θα λάμβανε αρκετά ρούχα σχεδιαστών δωρεάν. Ωστόσο, όλα αυτά άλλαξαν όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι ενάντια στο βασιλικό πρωτόκολλο να αποδέχεται δώρα. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι η βασιλική οικογένεια μπορεί συχνά να λαμβάνει μία πιο διακριτική έκπτωση.

 1. Η Μέγκαν συχνά σπάει το βασιλικό πρωτόκολλο.

Η Δούκισσα του Σάσσεξ έχει αποκτήσει τη φήμη ότι σπάει λιγάκι τους κανόνες χάρη στα απροσδόκητα σύνολα που επιλέγει, τα οποία δεν είναι πάντοτε σύμφωνα με το πρωτόκολλο ή τους κανόνες του.

 1. Η Μέγκαν φοράει παπούτσια που είναι λίγο μεγαλύτερα από το νούμερό της.

Μπορεί να έχεις παρατηρήσει ότι η Μέγκαν συχνά φοράει τακούνια που της είναι λίγο μεγαλύτερα, αλλά υπάρχει ένας λόγος που το κάνει: Για να αποφύγει τις φουσκάλες. Τα καινούρια παπούτσια συχνά γίνονται άβολα επειδή τα φοράει για πρώτη φορά, οπότε το μεγαλύτερο νούμερο σώζει τα πόδια της. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η βασίλισσα έχει κάποιον που της «ανοίγει» τα παπούτσια για αυτόν ακριβώς το λόγο.

https://www.instagram.com/p/BpWAhUsgBoC/

 1. Η Μέγκαν έχει ένα κόλπο όσον αφορά τις φούστες της.

Εντάξει, αυτό μπορεί να μην το κάνει μόνο η Μέγκαν αλλά και η Κέιτ Μίντλετον. Μερικές φορές, ζητούν να ραφτούν μικρά βάρη στον ποδόγυρο των ρούχων τους για να μην σηκώνονται εύκολα όταν υπάρχει έντονος αέρας.

https://www.instagram.com/p/Buw1JrLg6ZX/

 

 1. Η Μέγκαν χρησιμοποιεί μία συγκεκριμένη μέθοδο για να γυρίζει τα μανίκια της.

Η Μέγκαν χρησιμοποιεί τη μέθοδο J. Crew, όπως χρησιμοποιείται στο αμερικανικό κατάστημα, για να σηκώνει τα μανίκια από τα πουκάμισά της, ώστε να φαίνεται πάντα στιλάτη.