Αναζήτηση στο Goddess.gr

Το απόλυτο ντένιμ trend που θα επικρατήσει φέτος παντού

  •  
  •  
  •  
  •  

Υπάρχει ένα ντένιμ trend που θα βλέπεις παντού γύρω σου φέτος και είναι σούπερ κολακευτικό: το τζιν με σκίσιμο στο τελείωμα.

 

Είναι αλήθεια ότι δεν κολακεύουν όλα τα τζιν όλα τα σώματα. Και επειδή μπορεί να είχες προβλήματα να βρεις το ιδανικό για εσένα mom τζιν που ήταν στη μόδα τον προηγούμενο καιρό, σου παρουσιάζουμε ένα trend που θα σου λύσει τα χέρια. Πρόκειται για το τζιν που έχει ένα σκίσιμο στο τελείωμα και καταφέρνει να κάνει κάθε πόδι να φαίνεται μακρύ, λεπτό και στη μόδα.

Μάθε γιατί ακριβώς αυτό το στυλ ταιριάζει σε τόσους πολλούς τύπους σώματος και πώς μπορείς να το φορέσεις τώρα.

 Το νέο αυτό ντένιμ trend έχει στενή εφαρμογή από τη μέση μέχρι το γόνατο και μετά πέφτει σαν ένα κανονικό τζιν, χάρη στο κόψιμο που παρουσιάζει στην άκρη του αστραγάλου. Αυτή η ελαφριά καμπάνα που σχηματίζεται βοηθά στην εξισορρόπηση των αναλογιών του πιο πλατιού πάνω μέρους με την πιο λεπτή γάμπα δημιουργώντας μία καθαρή, ίσια γραμμή από τους γλουτούς μέχρι τους αστραγάλους.

Πώς θα το φορέσεις;

Σε μία μακριά εκδοχή του και συνδυασμένο με μυτερά παπούτσια για να δώσεις έμφαση στην ικανότητα που έχει να μακραίνει το πόδι σου. Από πάνω μπορείς να φορέσεις ένα πιο φαρδύ μάλλινο ή ένα μπόμπερ μπουφάν για να δημιουργήσεις την ιδανική αντίθεση στον όγκο με το σκισμένο στο τελείωμα τζιν.

https://www.instagram.com/p/BaZskcLhoES/?hl=el&tagged=splithemjeans

Αν και η πιο διάσημη μέχρι στιγμής εκδοχή αυτών των τζιν φέρει ένα σκίσιμο στο εξωτερικό μέρος του αστραγάλου, μπορεί να βρεις και άλλα με σκίσιμο στο μπροστινό σημείο ή εσωτερικά, που λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο στο να μακραίνουν τα πόδια σου και να δίνουν στις γάμπες σου λίγο περισσότερο χώρο. Μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα για να βρεις το ιδανικό για τη γραμμή και το στυλ σου.