Αναζήτηση στο Goddess.gr

5 ιδέες για να γίνεις μια σύγχρονη Wonder Woman

  •  
  •  
  •  
  •  

Η επαγγελματική ζωή, αλλά η ζωή σου έξω από τη δουλειά, δεν είναι ένας τόπος σπαρμένος με τριαντάφυλλα. Δυσκολίες υπάρχουν παντού και δυσκολίες αντιμετωπίζουμε όλοι. Ίσως όμως εσύ ως γυναίκα έχεις κάποιους επιπλέον απαιτητικούς ρόλους και καλείσαι καθημερινά να γίνεσαι πραγματική υπερηρωίδα για να τα προλάβεις όλα. Και να τα κάνεις και καλά! Θέλεις να μάθεις με ποιους τρόπους μπορείς να ενισχύσεις τον εαυτό σου; Διάβασε στο goddess.gr 5 ιδέες, που αν δουλέψεις πάνω σε αυτές με προσήλωση θα σε βοηθήσουν να γίνεις μια σύγχρονη Wonder Woman! Και φυσικά πριν διαβάσεις όλα τα παρακάτω να θυμάσαι ότι πρόκειται για μια διαδικασία που παίρνει το χρόνο της και όχι για ένα μαγικό ραβδάκι που τα διορθώνει όλα με ένα άγγιγμα…

 

https://www.instagram.com/p/BkFSpaxlb35/?hl=en&taken-by=wonderwomanfilm

Η αγάπη για τον εαυτό

Μία σύγχρονη Wonder Woman ποντάρει στην αυτοπραγμάτωσή της, για να κατακτήσει και την επαγγελματική επιτυχία. Βρες αυτό που αγαπάς και δώσε όλη σου την ενέργεια σε αυτό, βήμα βήμα μεθοδικά. Πριν από αυτό όμως, θυμήσου ότι αν δεν αγαπάς αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σου, αν δεν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, αν δεν χτίσεις αυτοπεποίθηση, δεν θα καταφέρεις να αποκτήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι.

https://www.instagram.com/p/BiUlIlAFjNh/?hl=en&taken-by=sivanaspirit

Σώμα και Πνεύμα σε απόλυτη ισορροπία

Μιλώντας για αυτοπεποίθηση και αγάπη για τον εαυτό, η σύγχρονη Wonder Woman έχει κοπιάσει να χτίσει μια αρμονία σώματος και πνεύματος. Ισορροπώντας ενεργειακά το σώμα και τον κόσμο των καταιγιστικών σκέψεων δημιουργείται μια δυνατή γυναικεία παρουσία. Η ομορφιά είναι υποκειμενική και οι ατέλειες μας κάνουν μοναδικούς. Στόχος είναι να φτιάξεις ένα σώμα μέσα στο οποίο να αισθάνεσαι όμορφα και πρωτίστως να αγαπήσεις το δικό σου. Η αληθινή ομορφιά και αυτοπεποίθηση πηγάζει από μέσα σου και αυτό θα συμβεί όταν είσαι υγιής. Φρόντισε το σώμα σου αλλά και την ψυχική σου υγεία και έχε πάντα κατά νου ότι εσύ είσαι ο «καπετάνιος της ψυχής σου».

https://www.instagram.com/p/BkI0qDahFkO/?hl=el&taken-by=oprahmagazine

Χτίσε την οικονομική σου ανεξαρτησία

Σκέψου ότι το να έχεις τα δικά σου χρήματα, θα σε κάνει δυνατή και θα αποφασίζεις απόλυτα για τον εαυτό σου. Η οικονομική σου ανεξαρτησία θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις πραγματικότητα κάποια όνειρά σου, χωρίς να πρέπει να περάσουν από την… τσέπη και την γνώμη κάποιου άλλου.

Διάβασε επίσης: 7 πράγματα που κάνουν κάθε πρωί οι επιτυχημένοι άνθρωποι

Μια σύγχρονη Wonder Woman ξέρει ότι δεν υπάρχει «σταθερή δουλειά» στη σημερινή αγορά εργασίας και παίρνει τον έλεγχο στα χέρια της. Είτε αυτό σημαίνει παραπάνω από μία δουλειές είτε σημαίνει επιμόρφωση πάνω στο επάγγελμά σου ή networking, μπορείς να βρεις τρόπους για να αποκτήσεις συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Οργάνωση και προγραμματισμός

Εντάξει μπορεί να μην το έχεις τόσο με την οργάνωση, είναι όμως μια δεξιότητα που μαθαίνεται. Μια σύγχρονη Wonder Woman από την ώρα που σηκώνεται (με τις κότες) μέχρι την ώρα που βάζει τα αγγελούδια της για ύπνο (κατάκοπη) έχει ένα πρόγραμμα. Η πειθαρχία είναι σημαντικό χαρακτηριστικό των «doers» αυτής της ζωής. Έτσι γίνονται πράγματα και όχι με το να κάθεσαι στον καναπέ και να σκέφτεσαι μεγάλες ιδέες.

Διάβασε επίσης: 5 δεξιότητες επικοινωνίας που έχουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι

Με άλλα λόγια αν θέλεις να αποκτήσεις την ελευθερία σου πρέπει να προγραμματίσεις με πειθαρχία τους τρόπους για να φτάσεις στους στόχους σου. Για να καλλιεργήσεις υγιείς συνήθειες χρειάζεται κόπος, αλλά η ανταμοιβή είναι σημαντική.

Ισχυρό κίνητρο και επιμονή

Όλα ξεκινούν από τον στόχο και την πρόθεση. Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με κανέναν άλλο και ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που πραγματικά είναι ο στόχος σου. Κανείς άλλος δεν τον γνωρίζει, εκτός από εσένα. Από εκεί και πέρα και όσο δουλεύεις προς αυτή την κατεύθυνση, θα υπάρχει ροή ενέργειας. Διάβασε σχετικά βιβλία, δες βίντεο στο ίντερνετ και κάνε παρέα με γυναίκες που τα έχουν «καταφέρει».

https://www.instagram.com/p/BjZtJFpn6qx/?hl=el&taken-by=oprahmagazine