Αναζήτηση στο Goddess.gr

2019: Οι στόχοι της νέας χρονιάς και πώς θα τους πετύχεις

  • 2
  •  
  •  
  •  
    2
    Shares

Ο ερχομός του νέου χρόνου είναι πάντα μια ευκαιρία ανανέωσης και αλλαγών. Με την έλευση του 2019 προσπάθησε να «πετάξεις» οτιδήποτε παλιό και τοξικό και να ξεκινήσεις την καινούρια χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς. Το Goddess.gr σου δίνει μερικές ιδέες για να το κάνεις.

Το 2019 λέμε ΝΑΙ στην αισιοδοξία

Ξέχνα όλες τις ανασφάλειες και τις απαισιόδοξες σκέψεις και ξεκίνα για νέα «ταξίδια». Οπλίσου με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, κάνε ανασκόπηση, εστίασε στα θετικά και δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη.

Το 2019 λέμε ΝΑΙ στην ευτυχία

Η ευτυχία δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο. Βρίσκεται πολύ πιο κοντά απ΄ όσο φαντάζεται κανείς, αρκεί να έχει τη διάθεση να το συνειδητοποιήσει και να την κατακτήσει. Αντί να εστιάζεις στο αρνητικό, μάθε να βρίσκεις τη χαρά στην καθημερινότητα. Θυμήσου το παλαιότερο άρθρο μας «7 τρόποι για να εξαλείψεις τις αρνητικές σκέψεις» και έλα ένα βήμα πιο κοντά σε ότι σε κάνει ευτυχισμένη.

Το 2019 λέμε ΝΑΙ στον ελεύθερο χρόνο

Τη σημερινή εποχή με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής ο χρόνος είναι περιορισμένος. Τη νέα χρονιά λάβε τα μέτρα σου και προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου. Το Goddess.gr σου δείχνει τον τρόπο για να το κάνεις. Το κλειδί είναι η σωστή οργάνωση και φυσικά οι προτεραιότητες!

Το 2019 λέμε ΝΑΙ στα όρια

Αν στην προσπάθειά σου να ευχαριστείς τους πάντες αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να επωμιστείς, ο νέος χρόνος είναι η ευκαιρία σου για να μάθεις να λες ΟΧΙ. Θυμήσου παλαιότερο άρθρο μας που σου δείχνει τον τρόπο.

Το 2019 λέμε ΝΑΙ στην Επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι το καλύτερο όπλο για γερά θεμέλια στις σχέσεις, ερωτικές, φιλικές και οικογενειακές. Η νέα χρονιά είναι μια ευκαιρία να έρθεις κοντά στους δικούς σου ανθρώπους. Έρευνες άλλωστε έχουν δείξει πως το μυστικό των δυνατών σχέσεων κρύβεται στην επικοινωνία. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια και οι ευτυχισμένες οικογένειες μιλούν κι εκφράζουν τα συναισθήματά τους, ακόμη κι αν αυτό οδηγήσει σε διαφωνία. Το βασικό είναι να μην απορρίπτει κανένας τις ανάγκες του άλλου.Το 2019 λέμε ΝΑΙ σε στόχους βελτίωσης

Θέλεις να χάσεις κιλά, να αλλάξεις δουλειά, να βρεις σύντροφο, να βελτιώσεις την υγεία και την εμφάνισή σου; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σου για το 2019, η αρχή της χρονιάς είναι μια καλή ευκαιρία για νέο ξεκίνημα. Θέσε τους προσωπικούς σου στόχους και σιγουρέψου πως βαδίζεις βήμα-βήμα με οδηγό την επίτευξή τους.