Αναζήτηση στο Goddess.gr

Κάνε γιόγκα στον εθνικό Κήπο και ζήσε αλλιώς τα Πάρκα της Αθήνας

  • 1
  •  
  •  
  •  
    1
    Share

Είναι νωρίς ακόμα για τις διακοπές σου και ψάχνεις τρόπους να περάσεις όμορφα στην πόλη; Ο δήμος Αθηναίων σε καλεί να δροσιστείς με μουσικές, θέατρο και δραστηριότητες στους Κήπους και τα Πάρκα της Αθήνας, για έναν ολόκληρο μήνα.

Με το μοτό «Ζήσε τον Κήπο & τα Πάρκα αλλιώς», ο δήμος μας προσκαλεί στον Εθνικό Κήπο, στο Άλσος Παγκρατίου, στο Άλσος Προμπονά και στο Πάρκο Ελευθερίας. Εκεί διοργανώνονται 145 εκδηλώσεις μέσα στη φύση! Μουσική, θέατρο, άθληση & ευεξία, ξεναγήσεις και δημιουργική απασχόληση για παιδιά. Και το καλύτερο; Είναι όλες δωρεάν.

Τα πάρκα της Αθήνας – Πνεύμονες δροσιάς και πολιτισμού

Το πρόγραμμα «Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς» πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, μεταμορφώνοντας τους πνεύμονες δροσιάς της Αθήνας σε σημεία συνάντησης πολιτισμού, άθλησης και δημιουργικής μάθησης για όλους μας.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από 1 έως 30 Ιουνίου 2018 με ελεύθερη συμμετοχή για όλους. Τι έχεις να περιμένεις; Μουσική, θέατρο, ξεναγήσεις, yoga, pilates, γυμναστική για μητέρες με παιδιά, αλλά και μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα για όλη την οικογένεια.

Τσέκαρε το πρόγραμμα Εδώ

https://www.instagram.com/p/BiYvK1UHxai/?hl=en&taken-by=opanathens

Γιόγκα & πιλάτες στον Εθνικό Κήπο

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι δραστηριότητες για τα παιδιά και τα εκπαιδευτικά προγράμματα. Αν όμως κάνεις γιόγκα και πιλάτες, τότε με το στρωματάκι σου θα ζήσεις μια υπέροχη εμπειρία κάνοντας ασκήσεις μέσα στον Εθνικό Κήπο.

#zisetonkipo#LoveAthens

A post shared by Sofianna Stasinou (@sofiannastasinou) on

Ο Εθνικός μας Κήπος είναι ένα κόσμημα! Διαθέτει ευρεία επιλογή φυτών, και «φυτικά μνημεία» καθώς πολλά από τα δέντρα που φυτεύθηκαν το 1840 διατηρούνται μέχρι σήμερα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι παλιές Γιούκες, αλλά και οι επιβλητικές Ουασιγκτόνιες – τα φοινικοειδή που βλέπουμε στην είσοδο από Β. Αμαλίας και έχουν ύψος 25μ. Ονομάστηκαν Ουασιγκτόνιες προς τιμήν του πρώτου προέδρου των ΗΠΑ, Τζ. Ουάσινγκτον.

https://www.instagram.com/p/BUlgj4LAsly/?hl=en&tagged=zisetonkipo

Μέσα στο πρόγραμμα θα βρεις και: Κids Yoga, προσαρμοσμένη για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, Mamakido, που είναι γυμναστική για μητέρες & παιδιά ηλικίας 3-5 ετών και Fanga, που είναι αερόβια γυμναστική με τη συνοδεία αφρικανικών κρουστών.

Info:
Περισσότερες πληροφορίες:
τ. 210 52 84 854 | www.opanda.gr & www.zisetonkipo.gr
και στα hashtags #ΖiseΤonΚipo #ΖiseTaParka