Αναζήτηση στο Goddess.gr

Waterboom Festival- Παίξε μπουγέλο με Ντορέττα και Ουγγαρέζο

  • 4
  •  
  •  
  •  
    4
    Shares

Σου άρεσαν τα μπουγέλα που έπαιζες στο σχολείο την τελευταία μέρα πριν τις καλοκαιρινές διακοπές; Τότε σίγουρα το πρωτότυπο, έξυπνο και γεμάτο αδρεναλίνη Φεστιβάλ Waterboom, στην Τεχνόπολη στις 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου, είναι φτιαγμένο για σένα. Σκέψου μάλιστα ότι θα παίξεις μπουγέλο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ή την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην ομάδα σου.

Τι είναι το Waterboom Festival;

Είναι ένα διήμερο που οργανώνεται για πρώτη φορά και θα… μουσκέψει τους θεατές του μέχρι το κόκκαλο. Το κλασικό «μπουγέλο» που όλοι ξέρουμε από το σχολείο, μόνο που θα γίνει με πολύ κόσμο και τρομερή ενέργεια. Θα κληθείς να διαλέξεις ομάδα και χρώμα, να οπλιστείς με πολεμοφόδια, να πάρεις πολύχρωμα εντυπωσιακά νεροπίστολα και ατελείωτα κυβικά νερού και να επιτεθείς. Και όλα αυτά θα γίνουν ενώ παίζουν μουσική πάνω από 40 Dj’s. Όλος ο χώρος της Τεχνόπολης θα γίνει ένα τεράστιο playground.

Αρχηγοί στο μπουγέλο: Ντορέττα versus Ουγγαρέζος

Πώς θα γίνει το μπουγέλωμα; Διαλέγεις ομάδα: Red or Blue. Και φυσικά διαλέγεις και αρχηγό: Την κόκκινη Βασίλισσα, Ντορέττα Παπαδημητρίου ή τον μπλε Βασιλιά, Δημήτρη Ουγγαρέζο. Οι δυο τους αναλαμβάνουν ρόλο ρυθμιστή, καθοδηγούν τον κόσμο, αλλά και παίζουν παιχνίδια στρατηγικής για τη μάχη.

Μπουγέλο για Ρεκόρ Guinness

Το Waterboom Festival θέλει να σπάσει το ρεκόρ στα Guinness World Records για τη μεγαλύτερη μάχη με νεροπίστολα που έγινε ποτέ. Στόχος να συγκεντρωθούν 20.000 άτομα στην Τεχνόπολη, που θα χωριστούν σε δύο ομάδες των κόκκινων και των μπλε και θα… κάνουν τα αδύνατα δυνατά. Δηλαδή, να σπάσουν το ρεκόρ, που κατέχει το University of California, ώστε το Guinness να βαφτεί με χρώμα ελληνικό!

Info:

Πότε: 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου
Πού: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Διάβασε λεπτομέρειες στο www.waterboomfestival.com
Δες το τρέιλερ εδώ