Αναζήτηση στο Goddess.gr

Ο λόγος που η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν φόρεσε Chanel μετά το διαζύγιο

  • 3
  •  
  •  
  •  
    3
    Shares

Υπάρχει ένας πολύ στενάχωρος λόγος που η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν φόρεσε πάλι Chanel μετά το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

https://www.instagram.com/p/BchPojSl7qr/?hl=el&tagged=princessdianachanel

Με ευκαιρία την ημερομηνία του τραγικού δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στην αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών και όχι μόνο, όλοι μας θυμηθήκαμε πρόσφατα την Νταϊάνα και το έργο της.Τι είναι αυτό όμως που την έκανε να ξεχάσει για πάντα τα Chanel μετά το διαζύγιο της;

Σε μία συνέντευξη με το Harper’s Bazaar Australia, ο σχεδιαστής Jayson Brunsdon αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα απέφευγε να φορά Chanel μετά το διαζύγιό της γιατί η μάρκα αυτή της θύμιζε τον πρώην άνδρα της, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, τη γυναίκα με την οποία είχε δεσμό και αργότερα έγινε η δεύτερη σύζυγός του.   

https://www.instagram.com/p/Bn0ffQHH5qL/?hl=el&tagged=princessdiana

Ο Αυστραλός σχεδιαστής είχε βοηθήσει στο styling της πριγκίπισσας κατά τη διάρκεια της τελευταίας της επίσκεψης εκεί το 1996, την ίδια χρονιά που πήρε το διαζύγιο, και θυμάται να της συστήνει ένα ζευγάρι παπούτσια Chanel για να φορέσει με τη Versace φούστα της.

«Εκείνη είπε, “Όχι, δεν μπορώ να φορέσω τα δύο C, διπλό C”», αναφέρει ο Brunsdon στο Harpers Bazaar. «Εγώ την ρώτησα γιατί και εκείνη απάντησε ότι αυτό το διπλό γράμμα ανήκει στην Καμίλα και τον Κάρολο, καθώς από C ξεκινούσαν και τα ονόματά τους».

Θυμάται ακόμα τα παπούτσια αυτά να έχουν ένα μεγάλο, χρυσό λογότυπο Chanel επάνω τους. «Πιστεύω ότι όλοι θα είχαν εστιάσει την προσοχή τους σε αυτό στη φωτογραφία, με δεδομένο ότι ο χωρισμός τους τότε ήταν πολύ φρέσκος ακόμα», εξηγεί ο ίδιος.

https://www.instagram.com/p/BkFFPienGpT/?hl=el&tagged=dianaandcharlesΗ πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε παντρευτεί τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981, αλλά ο δεσμός του με την Καμίλα, μαζί με άλλα προβλήματα, εξάντλησε τον γάμο τους και τον οδήγησε στον τελικό χωρισμό.

Το 1995, η Νταϊάνα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μόνη της στο BBC, στην οποία είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπήρχαν τρεις σε αυτό το γάμο, οπότε ήμασταν κάπως πολλοί».
Είναι, λοιπόν, προφανής ο λόγος για τον οποίο η Νταϊάνα ήταν τόσο αναστατωμένη με την σχέση του Καρόλου και της Καμίλα, ώστε να μην φοράει καθόλου τα Chanel που της την θύμιζαν.